21 januari 2023

Dead Of Night Palette - Unearthly Cosmetics

Halloj alla! Hur har ni det så här på lördagskvällen. Jag har haft en stillsam lördag. Tja förutom att vi varit ute och sågat ner ett stort rönnträd. Det höll på att ruttna och det har fallit ner kraftiga grenar under en lång period och jag var orolig att nåt skulle ramla ner precis är någon går förbi. Det stod precis vid vägen där grannarna åker förbi med sina bilar och så klart när de går där också. Ena grannen har hundar så det går där flera gånger om dan med hundarna. Så lite pyssel med att dra i linor och greja för att få dem att falla åt rätt håll men det gick bra till slut. Nu återstår bara att ta reda på all bråten som ligger på tomten. 

Sen så kom faktiskt mamma hit med en tårta som vi fikade. Hon fick ett presentkort på en tårta på vårt lokala kondis av mäklaren när lägenhetsköpet var klart, både hon och säljaren fick ett. Presentkortet är snart ogilltigt så hon fick helt enkelt beställa tårtan och vi har fikat upp den idag, en liten prinsesstårta var det. Så tja, det passade ju bra efter trädfällning.

När vi satt där och fikade så fick jag en förfrågan från Steph om jag ville vara med på hennes live på eftermiddan och så klart ville jag det, det är alltid roligt. Så där har jag suttit sen eftermiddag/tidig kväll och live:at på hennes youtube kanal. Så nedanstående look gjorde jag i live:en. Använde min absolut nyaste palett. Har två paletter från det här märket sedan tidigare. Båda har jag fått som gåva av Danielle från England, gulle henne. Det är ett fantastiskt märke som gör galet fina paletter med fantastisk kvalité





The Dead Of Night Palette från Unearthly Cosmetics.






Bas för skuggorna: 24 Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox.
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Längs brynbenet: Misty.
Yttre och inre vrån: Dimness.
Mitt på ögonlocket: Star. På varje sida om Star en gnutta Twinkling Dows från Sugar Drizzle's On top of the mountain & beneath the stars highlighter palette.
Highlight i inre vrån: Mermaid Sirene från NYX Cosmetics.
Eyeliner: Gel Liner Colibir från Melt Cosmetics.
Mascara: Lash Princess Sculpted Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Satin Liquid Lipstick Angela från Unearthly Cosmetics.



Primer: Ten!Sational 10 in 1 Dream Primer från Catrice.
Bas: Complexion Pro Long Lasting Breathable Matte Foundation Shell från Sheglam.
Puder: Infinity Filter från LH Cosmetics.
Bronzer: Manly Beach från Nomad Cosmetics Sydney Bathers Kiss Of Sun Palette.
Highlight: Lucky Clover från Anastasia Beverly Hills Moonchild Palette.
Blush: Hubris från Taylor Made Minerals.



 Ses i morrn!

Inga kommentarer:

Abscission Palette - Arttitude Cosmetics

Så var det äntligen fredag. Den här veckan har känts så himla lång. Jag visste inte hur fort jag skulle ta mig hem...  I morse använde jag e...