21 februari 2021

ReeX Bella Palette - Myali Beauty

Jag har spenderat nästan hela söndagen nere i källaren vid min sminkhörna. Började med att jag ville städa och organisera om lite. Har alla förpackningar kvar på mina paletter, låter alltid själva kartongen vara kvar. Kartongen är ofta större än själva paletten så det tar typ dubbelt så mycket bredd att förvara dem då. Efter mycket vånda har jag tagit bort kartongerna, åtminstone på de paletter där kartongen faktiskt är större. Det är i första hand alla mina Juvia's paletter och en del från Morphe. Juvia's design på både kartong och paletter är så otroligt fina, så jag har faktiskt inte bestämt mig för om jag ska slänga dem eller inte, kanske klippa ut framsidan på kartongen och göra ett kollage... eller nåt. Vi får se. Jag fick några decimeter fler hyllyta att ställa fler paletter på.

Jag fick också för mig att sortera om mina penslar, något jag tänkt på länge. En burk för varje märke samt en bytta för lite diversepenslar som jag inte använder så mycket.

Hade ju inte tänkt göra en sminkning först, men så blev jag väl lite inspirerad när jag nu ändå hade suttit där och donat i flera timmar. Så jag letade fram den här paletten från Myali Beauty. Tror bara jag har använt den en gång innan. Har väl tyckt att den är lite för neutral för att kunna göra roliga sminkningar och sist jag använde den blev det väl mest de rosa skuggorna. Jag gillar ju färg liksom. Så, med flit gick jag in för att ta lite flera av de neutrala skuggorna idag. Blev riktigt nöjd ändå.



ReeX Bella Palette - Myali Beauty






Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Samtliga skuggor från Myali Beauty's ReeX Bella Palette. Inga namn på skuggorna.
Highlight i inre vrån: 
Eyeliner: Master Graphic från Maybelline.
Mascara: the Colossal från Maybelline.
Bryn: Brow Definer 2 från Hello Dame London.




Lo-Fi Lip mousse Boom från Urban Decay.



Primer: Bare With Me Hydrating Jelly Primer från NYX Cosmetics.
Bas: Moisturizing Foundation Stick Ivory från E.l.f Cosmetics.
Puder: egen blandning.
Bronzer: Mega Glow Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Highlight: Vivid Baked Highighter Peach Lights från Revolution Makeup.
Blush: vet inte vad det här är för produkt egentligen. På ena sidan av förpackningen står det Baked Mineral Highlighter Powder och på andra sidan står det Baked Mineral Bronzer... den är för ljus och för korallig i färgen för att vara en bronzer för mig, och för mörk för att vara en highlighter. Så jag använder den som blush. Färgen heter Lagoon och det är från Blush Tribe, som ju inte existerar längre. Fick det på köpet när jag beställde från Myali Beauty, som ju är samma ägare som Blush Tribe.



Så var helgen slut, varför går det alltid så fort?? Har inte haft någon bra helg ur den synvinkeln hur jag mår... Såå trött och mycket huvudvärk, känns som jag släpar mig fram genom tillvaron. Spelar ingen roll hur länge jag sover, är trött ändå, så till den grad att jag känner mig yrslig och illamående, kommer liksom i små attacker.  Nåja, nu väntar femdagars arbetsvecka, som ju är nytt för mig, sen är det ledig helg igen.

 Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...