25 januari 2009

Sista dan i temaveckan - Marianergraven

Jag vet inte ens vad Marianergraven är för något... får väl googla! Ni får hålla i hatten eller snabba er att scrolla förbi, för detta är inget jag är stolt äver... som jag sa när jag gjorde snöstormssminkningen, nån konstnär kommer jag aldrig att bli ;-) , jag gick lös fullständigt och ser ut som ett jäkla åkerspöke, pardon my french! Tänkte inte ens lägga ut bilderna först men sen så tänkte jag att what the heck.... spela roll! Här kommer åkerspöket! (men först inspirationsbilden).

Buuuhuu, nu kommer jag och tar er!Först la jag en highligter med min nya Viva la Diva skugga, av någon anleding har den inget namn bara ett nummer 651 (deras andra skuggor har ju namn också... strange). Det turkosa i mitten av ögat ända upp till brynet är eyedust Notos Star från Mist. Det svarta är Pollution från MUS. Ja, jag antar att ni fattar att jag försökt få till den där "pelaren" av vad det nu är förnågonting på inspirationsbilden. För att försöka efterlikna den där lite bubbliga formen på "pelaren" tog jag en eyeliner från Gosh, extreme art eyeliner nr 60, och försökte göra lite vågiga linjer uppifrån och ner. Det blev i princip bara kladd.Det är nu jag verkligen inser att man ska va en fjortis med absolut slät hud för att verkligen såna här sminkningar ska göra sig, liksom, när man tittar upp så rynkar sig allting och inget blir bra, dessutom var jag för snabb med att titta upp så eyeliner hade inte hunnit torka, och jag lyckades kladda till det rejält, särskilt under ögat. På toppen av det lyckades jag peta in mascara borsten i ögat och kladda mascara under ögat. Så i ett försök att få bort mascarakletet vart sminkning under ögat en katastrof, bortse från den.... he he! Lite glitter var jag ju tvungen att ha också när jag nu ändå var i farten. glittereyeliner från MUS, Never Ending.Sist lite blå kajal från H&M, och mascara the Colossal från Maybelline.Det var min Marianergrav, min sminkning gick i graven också, ganska per omgående efter att jag fotat. Då insåg jag att den där eyelinern från Gosh verkligen var vattenfast, när allt smink var borta hade jag två vågiga linjer uppifrån och ner kvar på ögat, helt intakta... såg rätt roligt ut! Synd att jag inte fotade det... he he!Jaha, slut på ännu en temavecka! Det har verkligen varit roligt tycker jag! Dom här veckorna tvingar en verkligen att töja på gränserna och försöka få lite fart på fantasin, det är jätteroligt!

Hoppas nu bara att Rouaa kryar på sig och kan komma ikapp med sina sminkningar, för dom ser åtminstone jag fram emot att få se, hon är grym! Och tack för att du orkar engagera dig (och Sminkan med)!
Nu ska jag fundera över hur sminket skall vara imorgon, nu när det inte är något som styr... tja utom möjligen kläderna då kanske!Ha en skön söndagkväll!Sminka lugnt!

14 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Ah va cool. Jag freakade loss lite jag med. Tänkte att jag kunde göra det så här i temaveckans sista dag. Precis ha ha HUR ska vi göra imorgon? Jag har förslag på nya temaveckor men det får vänta en vecka för nästa vecka kommer jag ha fullt upp både på jobbet och privat. Två förhandlingar på jobbat och pappa som fyller 75 år och har stor fest på lördag som jag naturligtvis är rätt engagerad i.

Anonym sa...

Hihi! Det är inte alltid det går som man vill, fotade bara ena ögat igår för att jag råkade få sealant i ögat så att det började tokrinna så att glitter och lösfransar flöt iväg, blev svullen och röd i ögat och såg allmänt hemsk ut. ;)Men berättar man inte om sina missöden så är det ingen som kan gissa att det egentligen är helt uppåt väggen. :)

Anonym sa...

Jag tycker det blev jäkligt häftigt, strukturen påminner faktiskt om en grottvägg.

Marie sa...

HUR kan du vara missnöjd med detta? Det var ju fullkomligt skitballt och jättesnyggt!

marinamake sa...

Fru Choklad! Men det är ju kul att freaka loss lite, eller hur?! Oj, vad du har det körigt i veckan, stressa inte ihjäl dig bara, ta hand om dig! Kram!

Karusell! Håller med, man borde inte säga nåt, så skulle ingen säkert se ens missöden ;-), men om nån skulle se, vill man ju liksom försäkra sig om att andra inte tror att jag tror att det snyggt... liksom, ah du fattar!

Mimmi! Hmm ja kanske det! Det är en häftig bild hur som helst, men jäkligt svår att sminka av!

marinamake sa...

Marie! Hmm tja jag tyckte det kändes så kladdigt...men tack, det var snällt sagt :) !

Bitte sa...

Jag tycker det är härligt att se att du vågar dig på något nytt. Vet att vi diskuterat detta med att gå utanför gränserna av det man brukar göra. Hatten av till dig. Tycker du är duktig.

Anonym sa...

gah va sjysst, jag är ett fan av när man går loss ordentligt ;) tokläckert!

Sminkan sa...

Jag gillar när du är lite crazy och hittar på grejer! det blir ju bra! Det är ju bara ovanan som gör att man själv hajar till framför spegeln, tror jag. Sen skulle inte jag heller gå ut i någon av mina kreationer från veckan, jo, åskovädret då, och regnskogen om det var en fest hos en kompis... ;D

Du är grym Marina, en av mina favoriter! Jag gillar dig skarpt!

Anonym sa...

riiktigt naajs

Anonym sa...

Den var ju cool!!! :)

OK nu har jag hittat din session på MB.. gillar din stil. men visst var det väl kul att modella?!

marinamake sa...

Sminkjante! Åhh men tack va gullig du är! Visst måste man våga ibland... och det är ju roligt, det är bara alltför sällan man gör det. Jag ställer mig sällan och toksminkar mig hemma för skojs skull, vill gärna bli vardagssminkningar. Så när man väl slår till känner man sig lite konstig. Men det var kul!Q

Inthemake! Tack! Det var roligt att "kladda" lite!

Sminkan! Åhh jag gillade din regnskogssminkning jättemycket, tror aldrig jag kommenterade den... och dina andra med förresten. Du har sån fantasi!

Tack va snäll du är, jag sträcker på mig!

Malin! Tack vännen!

CC! He he, jaa jag har inte alltid den där stilen, även fast jag gillar lite tuffare. Tycker om att variera mig och kan vara allt från dräktmänniska till lite rockig. Går nästan alltid i högklackat dock.

Hmm ja det var första gången jag modelade... man är ju inte nåt unikum bakom kameran precis, ha ha. Men fotografen är inte heller van vid modellfoto så vi försökte tillsammans så bäst vi kunde. Det är tur att jag känner honom lite, annars skulle jag aldrig vågat!

Anonym sa...

Häftigt! Jag gillar dina vågor! Kul att du målade dem på höjden... kan tänka mig att det såg kul ut när du inte fick bort dem:)

marinamake sa...

EmmaP! He ja jag såg lite lustig ut med inge smink alls utom blåa vågränder på höjden på mina ögonlock! Försökte efterlikna det där bubbliga i den där "pelaren" på fotot... vet inte om jag lyckades dock ;-)

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...