24 juli 2020

Jeffree Star Jawbreaker Palette

Ännu en tröttdag till ända. Herrejösses, jag har inga krafter eller vilja till någonting. Jag var i allafall iväg till vårdcentralen på tidiga förmiddagen och tog nya prover. Bla sköldkörtelprov. Jag börjar mer och mer tro på att är den som spökar. Jag googlade vad man kan ha för symtom när man har problem med sköldkörteln och jag har säkert tio av dem. Det kluriga med sköldkörteln är att det är symtom som du kan ha pga tusen andra orsaker med. Så jag vet inte. 

Gubben och jag gick en promenad igen och jag försökte rensa lite mer i trädgården, men sen var jag slut. Vi skulle laga mat, men orkade inte, fick bli uppvärmda rester.

Hur som helst, så såg jag en kvinna från Danmark som jag följer på Insta, göra en look med Jeffree Stars Jawbreaker Palette. Hon har precis skaffat den, men jag har haft min i kanske ett år eller nåt sånt. Har inte använt den särskilt mycket. Tycker att den är lite svår. Men, jag blev  i allafall lite inspirerad att ta fram den och testa göra en look.






Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene samt Lock-It Concealer Cream White Out från Kvd Vegan Beauty.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor från Jeffree Stars Jawbreaker Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Gum Drop.
I globlinjen: Cute.
Inre och yttre vrån: Soaked och Delicious.
Mitt på locket: Snack.
Glitter mitt på locket: Luscious från Medusa's Makeup.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Space Age Highlighter Moon Cruiser från Kaleidos Makeup.
Eyeliner: Master Graphic Eyeliner från Maybelline.
Mascara: Lash Princess Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.





Läppstift: (gammalt som gatan) Watershine Diamonds 108 Rose Diamonds från Maybelline.



Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Bombshell Bronze Diva från BH Cosmetics.
Highlight: Space Age Highlighter Cruiser från Kaleidos Makeup.
Blush: Lo-Fi Peach Duo Blusher Igari och Punch från Kaleidos Makeup.



Ses snart!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Läckert! I morse var jag extra trött så det blev bara mascara. På ögonen, basen är som vanligt, fast inga finesser som highlighter o sådär. Eller bronzer, som jag aldrig använt. FAST, jag har blivit sugen på att testa det, och jag var en runda på emp i torsdags. Fyndade lite... fast jag inte hade tänkt handla något. Gick in på Kicks och kollade vad som fanns kvar av deras eget märke, och kom ut med; läppenna, flytande läppstift, rouge, concealer, och ett sånt hjul med rouge, highlighter och bronzer. Lite skimrigt, fast tror inte bronzern är så skimrig. Testade allt med en gång jag kom hem, och fick en brun pladong på kinden. Får nog öva lite... Överlag nöjd annars.
Nio arbetsdagar kvar till semestern nu...

marinamake sa...

Ha ha ha... brun pladong...jag började skratta! Ta liiite på borsten och bygg upp det till så mörkt som du önskar. Jag är inte så förtjust i skimriga bronzers, föredrar matta, men det är ju en smaksak. Vad kul att du fick tag i så många saker på Kicks rea. Jag har också fått fatt i en hel del av deras prylar. Ett antal läppgrejor, flytande läppstift och vanliga läppstift. Några penslar och en sån där penselhållare som man kan torka dom i hängandes i. Köpte tre, för jag har ju lite penslar blir många att torka. Också en sån där gummigrej, som man gnuggar penslarna i när man ska tvätta dom. Och lite svampar.

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...