19 september 2019

Mammadottertid med smink

Jaha, man har en ledig dag... och swosh, så är den över. Suck! Vaknade med huvudvärk i morse och den har suttit i större delen av dagen. På eftermiddagen tog jag en sån där receptfri migräntablett och då släppte det faktiskt. Så skönt, men då hade ju nästan hela dagen gått. Jag och mellandottern hade innan dess hjälpts åt att städa lite härhemma, tagit en sväng till ICA och Apotket också. Spännande dag... ;-)

På eftermiddagen satt vi oss tillsammans och gjorde en varsin sminkning. Har skuggor från alla möjliga märken. Sen sabbade jag alltihopa med den där fula eyelinern. Tänkte att jag skulle vara lite wild and crazy men det blev ju mest bara kladd.
Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Equality från Kat von D's Vegan Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Light Tangerine från Coastal Scents Creative Me 1 Palette.
I globlinjen: Neon Red från The Creative Me 1 Palette.
Över rörliga delen av ögonlocket: Mercy från the Vegan palette.
Yttre vrån: Sketch från MAC.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Strobe Highlighter Flash från Revolution Makeup.
Eyeliner och kajal: Waterproof  Glide On Eyeshadow Pen Aqua Matic I-30 (limegrön) från Make Up Revolution som jag skrapat av och blandat med Duraline från Inglot. Blev väl sådär...
Mascara: Hypnose från Lancome.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.
Soft Matte Lip Cream Vancover från NYX Cosmetics.Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Moisturizing Foundation Stick Ivory från E.l.f Cosmetics.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: från The Cali Contour Palette från Smashbox.
Highlight: Strobe Highlighter Flash från Revolution Makeup.
Blush: Powder Blush Sketch från MAC.Så här är vi... Mimmi försökte få lite "fairyfeeling" i sin look. Mycket skimmer och glitter som ni inte ser på bilden. Hon har definitivt mer fantasi än vad jag har. Själv ser jag bara trött ut...

2 kommentarer:

Lotta sa...

Så fina ni är! Roligt med mamma-dotter tid! Hon har en konstnärlig talang, det ser man. Fått det från dig! Härliga färger i sminket.
Hoppas du känner dig bättre. Jag går också omkring sådär ”halvdann”, det bryter inte ut. Jobbigt.

marinamake sa...

Halloj! Tack, ja det var lite mysigt att sitta där tillsammans. Hon har mycket mer fantasi att göra lite såna där sminkningar än vad jag har. Plus att det ser ju bättre ut på en ung människa, än på en tant som jag ha ha.
Ja du jag har inte blivit sjuk än, och det där rassliga kommer och går var och varannan dag. Håller med, det är jobbigt när det är så där.

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...