Big Yellow Taxi - Ciaté

Här kommer ett lack som ni sett flera gånger här hos mig. Big Yellow Taxi från Ciaté. Inget nytt alltså. Ett av mina favoriter när det kommer till gula lack. Gillar nyansen. Har flera gula, men det är alltid den här jag använder.

Det är ett par veckor sedan jag bar detta. I skrivandes stund är det både sminkfritt och lackfritt. Vi rustar huset och jag går omkring i skitiga färgkladdiga jeans och en slapp t-shirt på dagarna. Vi slipar, spacklar, målar och städar heeela dagarna. Mina naglar har tagit mycket stryk även om jag försker använda handskar så mycket det går. Men jag har ju dåliga naglar oavsett och när jag dessutom utsätter dem för lite extra slitage som nu, så ryker de ju på direkten. Så, just nu, extremt korta, trasiga nagelband och skivar sig enormt. 
Kommentarer

Lotta sa…
Härlig gul färg!
Du får satsa på att ta hand om dom i höst, och hålla dom korta ett tag. Använd Mavalas två fas förstärkare, det klistrar ihop dom och ytan ser jämn ut. Lite extra steg när man ska måla dom, men det torkar rätt fort.
Jag har blivit dålig på att både ta hand om mina naglar samt måla dom. Jag får försöka skärpa mig där.
marinamake sa…
Tack! Åh, tack för tipset, det ska jag absolut testa! Jag har ju alltid dåliga naglar, men när man håller på så här som jag gör nu, så blir det ju ännu värre. De får vara korta som sagt över sommaren, så får vi se sen. Lycka till med dina med!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise