12 januari 2011

Grönt med Nouba

Halloj alla! Ytterligare en långhelg har kommit och gått, jag var ledig i fredags så det blev lite extra långt vilket kändes himla skönt. Jag fyllde år i helgen som var och hade lite besök av familjen och kärleken... det var mysigt!

Nån särskild födelsedagssminkning blev det inte, inga foton heller. Den här sminkningen är från igår, måndag... tillbaka till vardagen igen, ingen mer längre ledighet att se fram emot förrän i påsk.

Nåja, det blev lite grönt igår... jag försökte mana fram lite vårfeeling, vet inte om jag lyckades precis, våren känns avlägsen med detta eländiga snögloppande som ständigt pågår.





Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Highlight: Ice från Ben Nye.
Över rörliga delen av locket: Urban Silver från Lancome.
Yttre vrån och upp över globlinjen: Noubas Spicegold nr 35 (grön).
Under ögat: Grön penna från Kryolan nr 911 med den gröna skuggan ovanpå.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Mascara: the Falsies Volume Express från Maybelline. Jag gillar inte borsten på den här mascaran, men med lite pillande så blir det hyggligt resultat... men bara hyggligt.
Kajal: Snowflake från MUS.




Bas: Affinitone 09 Opal rose från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Dirty Plum från MAC.



Lite färglösa läppar, men ändock.... Dazzleglass She-Zam från MAC. Perfect att ta till när man inte kan komma på nån annan färg, passar till allt. Helt färglös med massor av skimmer/glitter.




De va de hele!
Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Bitte sa...

Jättefina gröna nyanser.
Jag gillar inte alls Dazzleglass från Mac. Alldeles för mycket glitter som sätter sig i hela huvudet. Hur får du det att fungerar?

marinamake sa...

SminkJante! Hmm nu är jag nog inte med på vad du menar... "sätter sig i hela huvudet" ? Flyger läppglanset omkring? Jag gör inget särskilt, bara på med det liksom, sen sitter det, det är ju rätt så klistrigt. Har dock det problemet med en del riktigt glittriga lösa skuggor, som jag sen har i håret och hela ansiktet efter att jag applicerat det.

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...