25 augusti 2010

Vårsminkning med Brite Bird

I allafall här i Stockholmsområdet är det regnigt och grått och tråkigt. Hösten känns som om den är i antågande, jag blir alldeles knäckt.... jag aaaavskyr känslan man får när man märker att sommaren håller på att ta slut och hösten hänger i luften, det är en sån deppig känsla!

Så då tänkte jag att jag slänger upp ett inlägg med lite vårig feeling, den här låg och skvalpade i mitt arkiv från april.
Hade inte skrivit så noga om alla "ingredienserna", men här är lite av vad jag använt.
Highlight: Big Mean Yellow Dog från Brite Bird.
Över hela locket: Monster Head Pinup från Brite Bird.
Glitter över hela rörliga delen av locket: Diva Star från Mist.
Under ögat: Color Me Crazy från Brite Bird.
Eyeliner: lila nr 24 från HOT Makeup.Tja, jag har inte skrivit nåt om basen, rouget osv... kan inte ens gissa vilket jag använt...
Läppenna: Wine från Mist.
Läppstift: Studio från MUS.
Det är ju inte varje dag jag hinner få iväg ett inlägg så här dags på dan, men jag börjar inte jobba förrän klockan två idag, och jag har bara varit hemma och tagit det lugnt hela förmiddagen. Så därför en liten vårig sminkning för att lätta upp höstrusket lite.
För övrigt så har jag iallafall varit iväg till en sjukgymnast idag. Har en värkande rygg som jag dragits med i många år och som jag inte fått ändan ur att gå och göra nåt åt. Det blir ju inte bättre att skjuta på såna saker, och nu var läget så att det inte gick nåt längre. Har också träffat en andra hälft som "sparkar" lite på mig när jag inte kommer mig för med saker och ting, så jag får väl tacka T för att du ser till att det händer nåt i mitt liv.
Nåja, så nu sitter jag här med värkande höft och ben efter att ha blivit lite mörbultad, har fått små övningar som jag ska göra varje dag, så får vi se om jag kan få ordning på min helt snedvridna rygg (läs: höft).

Nu så ska jag linka mig in i badrummet och se om jag kan få till dagens sminkning.... undrar just vad det kan bli idag??
Vi höres, sminka lugnt!

2 kommentarer:

Bitte sa...

Det här var uppiggande i höstregnet! Härligt krispigt.

Bra att du tar tag i och rättar till ryggproblemet. Hoppas det blir bra.

marinamake sa...

SminkJante! Ja det var ju det jag tänkte, att vi behövde nåt uppiggande i det här grårusket!

Ryggen ja, den lever visst ett eget liv... har en lång höst med mycket träning framför mig säger sjukgymnasten, jag får bara ångest ;-)!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...