25 augusti 2010

Wow, Fashion, Blackstar Red.

Jag har några skuggor från Makeupcosmetics som jag inte testat, dags att göra det idag. Den här färgskalan gillar jag skarpt. Som omväxling till allt lila, turkost och blått jag alltid kör med.Bas för skuggorna: Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer.
Highlight: Wedding från MAD.
Inre vrån: Wow från MUC.
Mitt på locket: Fashion från MUC.
Yttre vrån: Blackstar Red också från MUC.
Under ögat: skuggorna i samma ordning som på ögonlocket.
Eyeliner: Gel eyeliner black från MUS.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Stiletto från Maybelline.
Primer: Beauty Base Crystal Radiance från Lumene.
Bas: Super Stay 24h 021 Nude från Maybelline.
Puder: Loose Powder Milk från MUS.
Rouge: Mineralize Blush Two Virtues från Mac.
Bronser: Dream sunglow 03 Bronze från Maybelline.Läppglans: 316 från Lancome.

Annars så linkar jag omkring här hemma med värkande rygg och höft efter min lilla date med sjukgymnasten i morse. Jag är inte så kinkig och jag vet ju att jag har ont för att hon har bänt och vridit på mig idag, jag till och med hängde upp och ner i fötterna... dahhh. Det går väl över och under tiden ska jag ägna mig åt diverse små övningar här hemma. Så småningom under hösten ska jag börja gå på gym säger hon, jag HATAR gym! Men alternativet är att skrota den här kärringen, så jag får väl gilla läget, ha ha! Apropå kärring, så tycker hon också att jag ska börja promenera med stavar.... hmmm kalla mig fördomsfull, men är det några utom pensionärstanter som gör det?? Ahh det kostar på att bli gammal! Nåja, jogga som är den enda form av motion som jag trivs med, får jag inte göra för ofta, så stavar är bra eftersom jag måste försöka "dra in naveln" medans jag går, och det är tydligen lättare om man har stavarna. Detta för att bygga upp muskulaturen bla i magen, så att jag kan vrida tillbaka min snedvridna rygg åt rätt håll liksom... tja nu vecklar jag in mig, sorry... jag är bara så chockad att jag måste gå på gym ha ha bara skoja!
Ha det gott så länge, jag ska hasa mig till sängen nu!
Sminka lugnt!

3 kommentarer:

bella sa...

Det här va det snyggaste!! Jättefina färger och va det passar dig!

Sminkan sa...

Verkligen snyggt!

marinamake sa...

Bella! Men tack, va snäll du är!

Sminkan! Tack gulle dig!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...