17 maj 2010

Barry M

Okej... nu är jag IRRITERAD!!

Jag vet inte hur många gånger jag sitter här och skriver och så börjar blogger att krångla och oooouuupps så har allt försvunnit, blir totalt galen. Jag sitter ofta här sent på kvällarna (läs natt), och har inte tid att skriva om allt tio gånger per kväll.

Så nu får ni det här utan text... orkar inte skriva om allt en gång till.



Samtliga skuggor är hursomhelst från Barry M. Beställde några flera när jag upptäckte att det var rea (utförsäljning?) hos Satine.



Basen och allt annat är samma som jag alltid använder, idag var det den senaste från Maybelline, Dream Creamy foundation.
Rouget är från NYX.



Läppglanset från MAC, Dazzelglass Via Veneto.




Tja, så där glad ser jag inte ut just nu, ha ha...




4 kommentarer:

Ninni sa...

Jobbigt när det krånglar. Ett tips är att skriva allt i word först och spara dokumentet och sen kopiera in det i bloggen så slipper du skriva allt igen. Men du är fin på bilderna! :-)

Bitte sa...

Snygg makeup. Du är otroligt fin i läppglanset.

Emma P sa...

Det är verkligen trist när sånt händer! Jag brukar skriva mitt innan i word för säkerhets skull som Ninni säger, men det är ju en smaksak.

Sminket är fint iaf Marina, tur att inte bilderna försvann:)

marinamake sa...

Ninni! Ja, jag blir så himla grinig när det där händer, för det händer ganska ofta. Har testat att kopiera in från word... det funkar inte, vet inte om jag gör nåt fel.

SminkJante! Men tack, det var snällt sagt!

Emma P! tja som sagt, jag har testat kopiera från word, men det går inte att få in det i skrivfältet i bloggen. tack snälla du!

The Amrezy Palette - Anastasia Beverly Hills

Har haft en ledig dag idag. Jag skulle följa mamma och hjälpa henne besikta bilen vid lunchtid. Vaknade tidigt så jag tänkte att jag hinner ...