18 april 2010

Nu igen...

Well folks, nu har det hänt igen... bloggen är full och jag kan inte lägga upp fler bilder, jag tror jag blir galen!

De bilder jag lagt upp sen sist det hände är förminskade, och de har fått plats antar jag därför att jag raderade hela min första månad här på bloggen. Sen har jag inte haft tid att förminska så himla många av mina gamla inlägg så det är väl därför det är fullt ni igen. Jädrans skit, ursäkta uttrycket.

Nåja, nu får jag sitta och förminska lite och jag kan säkert radera en del gammalt också. Har inte haft tid att sitta så mycket i helgen, men jag ska försöka anstränga mig lite i veckan som kommer... hav tålamod, jag är snart tillbaka... inga månaderslånga uppehåll här igen inte... det vill jag inte!

Vi ses snart!

Kramen!

6 kommentarer:

Bitte sa...

Jag förstår ingenting. Jag har aldrig haft fullt i min blogg. Aha nu läste jag lite bättre, det har med förminskningen att göra.

Sanna sa...

Vad frustrerande! Hoppas dt löser sig

Sminkan sa...

Vad trist... Hoppas du får ordning på allt. Jobbigt att behöva börja om, liksom.

Kajalpennan sa...

En grej jag märkte fungerar av en slump (gifte mig, byte namn, byte mailadress, bytte gmailkonto) är att flytta över bloggen till en ny gmail (blogger) användare. Det var lite pilligt har jag för mig men då får du mer plats (dock spara bilderna i två olika album)

En annan grej om jag inte vet om du tänkt på är att om man lägger in en bild i ett inlägg och tar bort den och lägger in den igen så tar det upp dubbel plats i albumet. Att man tar bort en bild ur ett inlägg innebär alltså inte att den försvinner ur arkivet. Kanske har du en massa dubbletter som ligger?

Kajalpennan sa...

Kanske inte en solklar kommentar... Maila om du undrar nått

marinamake sa...

SminkJante! Ähh jag har ju alldeles för stora bilder ju, nu får jag sitta och förminska varenda dugg jag laggt upp.

Sanna! Det ska det väl kunna göra så småningom, tar sån tid bara...

Sminkan! Ja det känns trist...man vill ju bara tuta och köra liksom.

Kajalpennan! Hmm det första du skrev om att flytta över bloggen fattar jag inte så mycket av... har ingen aning om hur man gör sånt. Men det där andra om att bilderna ligger dubbelt märket jag... dessutom låg bilderna kvar från såna inlägg jag raderat helt och hållet, hade ingen aning om att de inte försvann, så nu har jag suttit och raderat och raderat.... jag mailar gärna om det kör ihop sig, eller ja det har ju kört ihop sig och jag är en datateknisk analfabet ju!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...