15 april 2010

Iced Plum

Efter att inte haft nagellack på nästan två månader, har inte orkat hålla på med flytten och allt... och längden på mina naglar har varit obefintlig dessutom. Säkert ett tecken på att jag inte mått så bra. Vi får se om de brakar iväg och växer som attan nu då när jag faktiskt på oförskämt bra ha ha! Skämt åsido, har börjat lacka lite igen på mina hopplösa naglar.

Detta är en färg som absolut inte är "min". Den är absolut fin, rosa bas med otroligt mycket guldskimmer. På nageln blir den nästan bara guldig. Namnet antyder något åt plommonhållet, men det håller jag inte riktigt med om.... man får nog leta efter plommonfärgen i det här lacket tycker jag ändå. Men som sagt, det är inte min färg, känner mig blek och emlig.

Tyvärr har jag små blåsor och märken efter lakanen, så jag visar ingen riktig närbild, såg inte så tjusigt ut.

Iallafall så heter lacket Iced Plum och kommer från Diamond Cosmetics. Har beställt det tillsammans med en hög andra från samma märke från Nail Mail.

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Kan ju vara en bra färg medan naglarna blir starka och långa igen? Diskret om inte annat... :D

Äh, fram med ett grönt nu Marina!

Emma P sa...

Det ser ut som en trevlig färg. Lite lagom diskret sådär. jag avstod från Diamond Cosmetics. Fast jag beställde 9 Barielle som kompensation:)

Fru Choklad sa...

Snygg vardagsfärg för kontoret typ, men kanske inte så Marinig :) Då är ju drottningen av färg liksom. Håller med om att namnet var helt fel till det här lacket. Själv väntar jag på att få hämta ut mina nya Orly lack som kom idag från Nailmail :) Beställde du orly med?

marinamake sa...

Sminkan! Tja kanske det, bara det att mina naglar aldrig blir starka och långa:-(, jag jobbar på det gröna... har gjort en, men bloggen har packat ihop och tackat för sig igen. Har inte förminskat tillräckligt av mina gamla bilder, så jag håller på med det för att kunna göra ett inlägg.

Emma P! Mja, trevlig är den väl, bara inte så himla jag om du fattar. Åh vad duktig du är som lyckats avstå... jag har beställt av allt!

Fru Choklad! He he nää du inte så Marinig alls faktiskt. Joo jag fattade Drottningen av färg... ha ha! Jodå jag beställde också Orly, men jag har inte fått dem ännu... konstigt!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...