Sotning

Sminkning från 18:e januari. Vanlig enkel sotning, inget särskilt med den. Jag hade dessutom inte antecknat vad jag använt överhuvudtaget förutom skuggorna, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta. Som sagt, inget särskilt med denna, bara en vanlig sminkning.
Skuggorna är i allafall Noubas Double Bubble nr 26, som är en mörkt grå, nästan svart och en skimrig vit dubbelskugga.
På munnen har jag använt något neutralt läppglans från Maybelline (Watershine).
Tjaha, det här var ju inte så informativt. Ni får hålla till godo med bilderna istället.


Ikväll jobbade jag till sent och sen är det ju mat osv med barnen, så klockan blir mycket innan man har någon ledig tid för sig själv. Har försökt fixa i ordning en grej varje kväll här hemma, för att jag ska bli klar med alla kartonger någon gång. Mycket som behöver stuvas om också, har bara slängt upp saker och ting i skåp och lådor för att kunna tömma kartongerna så fort som möjligt, sen får man ägna sig åt att organisera om i alla skåpen. Ikväll har jag städat i min receptbokhylla. Har en Billy-bokhylla med receptböcker från golv till tak (en annan passion jag har... att köpa receptböcker), så nu är det lite ordning och reda i den hyllan också. I morgon får det bli något annat.
Kommer mer smink från mig så småningom... så länge får ni sminka lugnt!
Ses i morgon!

Kommentarer

Emma P sa…
Underbar sotning, den klär dig verkligen! Jag tycker också att det är toppenkul med recept. Är dock inte ens i närheten av din samling...
marinamake sa…
Emma P! Tack tack,! Åhh jag är en hamster är det gäller recept, kan inte sluta köpa böcker och riva ut ur tidningar... återstår bara att göra verklighet av recepten ;-)!
Fru Choklad sa…
Du passar så otroligt bra i sotning. Recept är kul :) Jag är storsamlare på kokböcker. Verkar aldrig få för många.
marinamake sa…
Fru Choklad! Tack tack! Jodå, näst efter ögonskuggor så är det receptböcker som som jag gärna lättar på plånboken för ha ha!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise