Halloj alla!

Jaha, så har jag flyttat då... hade inte alls tänkt att det skulle bli ytterligare ett sånt här långt uppehåll från bloggen, men jag var ju naiv nog att tro att jag skulle behöva en vecka så skulle allt vara klart och jag skulle ha tid att ägna mig åt bloggen igen.... ha ha, hur naiv får man vara?! Flytten tog tre helger, och hyra av en STOR lastbil från Statoil tre gånger innan mitt gamla boende var tömt. Nu har jag klämt in 100 kvadrats boende, ett stort garage fullt med grejor och en vind in i en trea på 85 kvadrat utan förråd... och då menar jag verkligen UTAN förråd, finns inte en kvadratcentimeter förråd här där jag bor nu. Så det har sett ut som Jerusalems förstörelse här hemma, och jag har helt sonika slängt i stort sett allt jag hade i garaget och på vinden... resten har jag klämt in i en klädkammare tillsammans med mina kläder.... herrejösses, jag ska ALDRIG mer flytta i hela mitt liv, nu sitter jag här klistrad och vägrar flytta på mig! Jag har kånkat och släpat och pustat och stönat och står för alltid i tacksamhetsskuld till min familj och några vänner som hjälpt mig. TACK SNÄLLA NI!

Nu börjar min nya lägenhet arta sig efter att ha spenderat de senaste tre veckorna med att sortera och slänga och slänga och slänga... och packa upp och packa upp och packa upp.... never ending story. Det känns superskönt och jag kan äntligen börja mitt nya liv, har två minuters promenad till jobbet, barnen trivs i nya skolan, gamla huset är sålt, ny man i livet och endast lite pappersvändande kvar så är skilsmässan också klar.

Dags att ägna sig lite åt sminket, nya badrummet är tyvärr mörkt och murrigt, med för dålig belysning. Ska dock bli stambyte om ett år, så då hoppas jag på lite vitt kakel och lite ljusare där inne. Med min vanliga otur så finns det inget fönster i badrummet, något jag aldrig haft men alltid önskat. Sminket har varit stentråkigt de senaste veckorna, har tagit vad som legat framme, tog ett tag innan jag fick upp det ur kartongerna. Så jag har inte fotat något överhuvudtaget. Så det ni får nu är det jag fotade under mitt förra uppehåll när jag försökte lära mig att förminska bilderna. Så detta är från 16 januari.Bas för skuggorna: Paintpot Artifact från MAC över rörliga delen av locket och Mystic från Face på brynbenet.
Rörliga delen av locket: Plum Dressing från MAC.
Yttre vrån och upp över brynbenet: MAC pigment Dark Soul.
Highlight: nr 58 från Barry M (rosa).
Under ögat: penna Le Crayon Kohl Noir från Lancome.Bas: Dream matte mousse från Maybelline.
Puder: från MAC.
Rouge: Gentle från MAC.


Läppenna: nr 67 från Nouba.
Läppstift: 595 Iced Plum från Cover Girl.De va de hele!
Ska se om jag lyckas fota en sminkning som faktiskt är från nutid, endera dan. Har liksom inte fått fart på rutinerna ännu så jag har inte kommit mig för att fota nåt nytt. Men det kommer, det kommer!
Hoppas ni mår bra alla annars... det känns roligt att vara tillbaka!
Ha det gott alla så hör vi!
Kramen, och ni... sminka lugnt!Kommentarer

Ninni sa…
Usch, jag hatar att flytta, det är så himla jobbigt! Vad skönt att det är över för dig nu.
Bitte sa…
Vad härligt att det börjar rätta till sig i ditt liv. Önskar dig all lycka.

Kul att du är tillbaka med färgglatt och härligt smink. Jag har saknat dig:) Visst låter det lite corny när man säger så till en person som man aldrig träffat. Nätets vägar är härliga och ibland skrämmande.
marinamake sa…
Ninni! Jaa du det är ingen hit precis. Nu har jag gjort det så många gånger så det känns som om det får vara nog snart. Men det är klart, jag kan ju inte bo kvar här i skilsmässodiket i alla evigheter... ;-)!

SminkJante! Jaa det känns skönt att saker och ting går åt rätt håll igen! Tack vad gullig du är, corny eller inte, men jag känner också att man har fått vänner på nätet och det är svårt att hålla sig härifrån... då saknar man ju alla! Jag har saknat dig med, missförstå mig rätt ha ha!
marinamake sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
CC sa…
Kul att du är tillbaka! igen ;)
Japp flytta är asjobbigt, var ju därför jag var så anti förut du minns till min egen flytt.

Kul att du är happy i alla fall, ska bli kul att följa din blogg igen
Emma P sa…
Vad roligt att du är tillbaka Marina! Flytten låter verkligen som en riktig pina. Jag har flyttat en gång i mitt liv och vill helst aldrig göra om det, men jag antar att det blir tvunget förr eller senare. Skönt att höra att ni har kommit i ordning i alla fall, även om lägenheten inte på alla sätt är idealisk. Och fint smink med:)
marinamake sa…
CC! ja du det är verkligen ingen höjdare... hur går det för dig annars då? Happy är bara förnamnet just nu ;-), vi får se hur länge det varar...

Emma P! Åh missförstå mig rätt, lägenheten är superbra, förutom att den inte har ett förråd. Trivs jättebra. Men jag har fått slänga halva mitt liv känns det som, fast det är samtidigt en skön känsla, liksom få börja på nytt. Nu vill jag bara komma tillbaka i gamla rutiner med sminket och så...
Fru Choklad sa…
Förstår heeelt hur du känner angående flytta. Minns med fasa senaste flytten vi gjorde och det är ändå över 6 år sedan men jag blir fortfarande trött bara jag tänker på den brrrr.
Underbart att du har kommit tillbaka i alla fall. Jag har saknat dig massor och ser fram emot att ta upp bekantskapen igen. Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise