Wooohoo jag är tillbaka!

ÄNTLIGEN! Jag har kommit på tricket! Nu har jag förminskat mina bilder och vips så gick det att ladda upp igen, dessutom går ju själva uppladningen mycket snabbare insåg jag ju också. Har tagit mig ganska lång stund per bild tidigare, men allt sånt vet ni nog redan alla ni som är så duktiga på datorer!

Åhh vad det känns härligt att vara tillbaka! Jag har inte kommenterat så mycket under den här perioden som jag varit borta... man jag har varit inne och läst hos er alla nästan varje dag, ni har varit så himla duktiga! Så mycket inspirerande!

Jag har lite med flit låtit det ta tid att komma tillbaka... har haft en massa annat för mig också, sålt huset tex med allt vad det innebär med fotografering, visningar, städande osv. Håller för fullt att packa ihop och stora flyttlasset går nu på lördag. Fick nyckeln till min nya lägenhet i går så jag har redan varit där med lite prylar.

Tyvärr kommer flytten att innebära att jag blir borta från bloggen några dagar till från helgen och lite in på nästa vecka. Får inte nätet inkopplat förrän den 5:e... men då ska jag verkligen ta igen allt jag missat den senaste dryga månaden!

Träffat en ny kärlek har jag också gjort! Åhh det är helt underbart! Trodde väl inte att det skulle ske så här apropå, men det gjorde det, så just nu känns livet helt perfekt! Helt otroligt go och fin man!

Så äntligen lite sminkbilder från mig... inga nya de här är från dagen efter min blogg brakade samman... 14 januari... inget särskilt med dom, har fortsatt i samma stil så klart. Har fotat en del under den här tiden, men inte allt. Här kommer iallafall en lila sminkning...Har inte i detalj skrivit upp vad jag använt, men den mörkare lila i yttre från är Sharon från Lars Wallin och i inre vrån ligger m/s Lavendel från MUS.
Penna Violet Storm från MUS under ögat med Sharon ovanpå, och sen lite lila glitter från Wet n Wild. Kajalen är Snowflake från MUS. Eyelinern är Cake Eyeliner Lilac från MUS.Vet inte vilken bas jag använde, men rouget är Blush on Bubble nr 122 från Nouba.Lippglos Shy från MUS.
Det var jag den 14 januari... en och en halv månad sedan, känns som en hel evighet!
Vi hörs igen, får se hur mycket jag hinner innan flytten, mitt vardagsrum ser ut som en källarlokal med över trettio fullpackade flyttkartonger staplade längs väggarna, alla gardiner är nerplockade, tavlor allt... känns kalt och naket här hemma. Men det ska bli så skönt att flytta och starta ett nytt liv. Det börjar på lördag!
Ha det gott alla så hörs vi igen!
Sminka lugnt!Kommentarer

bella sa…
Verkligen jättefin sminkning! Snyggt med matta skuggor:)
Emma P sa…
Åh hurra, vad glad jag blir!!! Toppenkul att ha dig tillbaka, och du gör det storstilat med en riktig Marinamake också:)
marybeth sa…
Yes yes yes, vad roligt att du är tillbaka igen! Vad jag har längtat.. :D

Jag säger som Emma P, storstilat med en riktig marinamake.. :)
CC sa…
Vad härligt att du lärde dig förminska :) Och kul att du är tillbaka!!!
Efwa sa…
Välkommen tillbaka, du har varit saknad.
Kajalpennan sa…
Välkommen tillbaka
Marie B sa…
Åååååååh vad härligt att ha dig tillbaka!!! =)
marinamake sa…
TILL ER ALLA! Tack snälla snälla ni för alla era gulliga kommentarer, va goa ni är allihopa! Jag är glad att ni har haft tålamod att vänta och att ni alla upptäckte att jag var tillbaka så snabbt, jag är smickrad! Ska bli kul att fortsätta, har saknat det! Tyvärr måste jag ju göra ett uppehåll från helgen i en vecka ungefär, flyttar ju och får inte nätet inkopplat förrän i slutet på nästa vecka. Ha tålamod!
Wonderful makeup tips, specially the eye shadows are looking very beautiful.
Fru Choklad sa…
Jättevackra färger. Jag har bestämt mig för att bli kompis med matta skuggor, vilket jag inte är riktigt än, men jag håller på och övar för fullt :)
När du kommit till ro i nya lägenheten så tycker jag att vi ska dra igång en bloggträff för sminkbloggare som vi "känner". Vad säger du om det? Jag har tänkt på det ganska länge och det vore kul att dra ihop ett gång och snacka smink en hel kväll. Tycker du inte? Stor kram
linda/bettieli sa…
välkommen tillbax och finfin sminkning!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise