22 februari 2010

Kreative BloggerJag har fått en Award av Sminkan och Emma, som går ut på att lista sju saker om sig själv och sedan skicka denna vidare till sju andra. Guuud så himla svårt att komma på saker om sig själv...


1. Jag anpassar klockan på morgonen för att hinna sminka mig, oavsett hur tidigt jag måste upp.

2. Varje dag bär jag med mig samtliga sminkpryttlar jag använt i ansiktet den dagen, inklusive alla penslar osv. Min sminkväska är lika stor som handväskan... ha ha.

3. Jag har fönat Lasse Brandeby till hans Kurtanfrilla.

4. Kan inte låta bli att köpa ögonskuggor.... skaffar nya heeeela tiden.

5. Min nagellackssamling har utökats med minst 150 st sedan jag började blogga.

6. Har inte köpt en enda sminkpryttel sedan strax före jul... det är nog personligt rekord!

7. Jag är nykär! Nya mannen i mitt liv är den underbaraste människa jag någonsin träffat! Puss på dig, tack för att du finns!


Jag nominerar Killer Colours, SminkJante, CC Metal Barbie, FizzIvy, Marybeth, Vacker och Underbar, Ninni

8 kommentarer:

Emma P sa...

Vad roligt att du hakade på Marina! Tänkte att det var lite efter en chansning med tanke på dina bloggproblem men ville ändå testa:) Och supergrattis till punkt 7! Misstänkte att det var så efter ditt nyårsinlägg...

Ninni sa...

Tack för nomineringen - jag är redan med! :-) Nu förstår jag varför du inte bloggat så flitigt på sistone - nykär! Gud vad spännande! Nästan så jag blir avundsjuk för även om jag älskar min goa sambo så är han inte så ny och spännande längre, hihi.

marinamake sa...

Emma P! Klart jag hakar på, bara roligt ju! Det har ju funkat med text, det är bara mina bilder som varit hysteriskt stora utan att jag fattat det! Tack tack... hmm tja, jag kanske var lite genomskinlig då... ha ha! Härligt är det iallafall!

Ninni! Såg i efterhand att du var med! Åhh det är superspännande! Har varit gift i 14 år, så det känns ju oerthört spännande med en ny man i ens liv. Var helt inställd på singelliv ett bra tag framöver, vem vill ha en gammal trebarnsmorsa liksom, men så blev det inte... känns helt underbart! Man får passa på att njuta så länge det känns nytt och spännande. Men det är inte därför jag inte bloggat... har haft problem med storleken på mina bilder, det har varit enorma, så mitt utrymme på bloggen tog slut och jag har tagit tid på mig att fatta hur man förminskar foton! Nu vet jag!

marybeth sa...

Men vad du är rar, en nominering till mig! Tack så hemskt mycket.. vad glad jag blir.. :)

Vad roligt att höra att allt går bra också! Sa jag inte att allt skulle ordna sig va? :D Och en ny karl minsann, mysigt :) Jag ser fram emot att läsa alla dina nya inlägg efter att du kirrat flytten och allt.. :D

marybeth sa...

Vad roligt att du fönat hans hår också, jag diggar Kurtan :D

Ninni sa...

Vad bra att du lärt dig om bilder nu, då vet jag vem jag ska fråga om det blir strul med min lilla blogg framöver, hihi! Fasen vad spännande - ny bostad och ny man! Och snart är det väl vår också va?

marinamake sa...

Marybeth! Å jaaa allt är härligt just nu... måste tyvärr tystna några dar med bloggen igen, det tar några dar innan de kopplat in nätet på nya stället och jag läre ju ha fullt upp att komma upp ur kartongerna ;-)!

Ninni! Mjaa jag är ju inget proffs precis... jag har bara precis fattat hur man gör, och jag är inte alls säker på att jag gör det på bästa sättet.. men om du behöver hjälp så hjälper jag dig gärna om jag kan. Mmm, mysigt är det... särskilt med ny man, det kan man ju inte sticka under stol med! Japp, våren är beställd!

Fru Choklad sa...

Ha ha 4 och 5 är vi väldigt lika i. Kan man få för många skuggor? Oh no och nagellack då. Jisses så många nya det blivit och blir hela tiden sedan jag gick med i Nailmail. Köper ju även från andra ställen på nätet nu för tiden. :)
Kram

Flaming Love - Make Up Addiction Cosmetics

Så slutade det med att jag blev hemma från jobbet idag. Trött som fanken, hängig och jäkla huvudvärk. Vaknade vid nio, åt frukost och sen ti...