25 februari 2010

Svartguldigt

Hej alla!

Nu kommer ni att få leva med gammal skåpmat ett bra tag framöver... har ju sparat en hel del av mina sminkningar från senaste månaden som jag sa. De som jag gjort på sistone har jag inte fotat alls, vet inte varför... får väl skylla på tidsbrist eller nåt. I morgon åker allt mitt smink ner i flyttkartongerna... får se om jag lyckas hitta allt tills på måndagmorgon när det är dags för jobbet igen. Jag har väntat till absolut sista sekunden med att packa sminket... tänkte att jag skulle göra i ordning en sminkväska med nåt neutralt som man kan ha till allt för att ha de dagar jag håller på att packar i och ur kartongerna... men det har inte blivit ännu, jag har ju sååå himla svårt att ta samma flera dar i rad. Så himla boring ju!
Detta är m/s Jubilee från MUS i yttre vrån och c/s Gold också från MUS i inre vrån. Eyeliner från Maybelline, Liner Express och kajal från Joe Blasco, Ultramatte Black.Rouget Seashell från MUS. Av någon anledning har hela tiden missat att skriva vilken bas jag använt... men det är väl inte hela världen.Läppenna Cranberry från Maybelline och läppstift Festival från MUS.
Så, det här var jag den 15:e januari....
Idag har jag åkt en par vändor med grejor till nya lägenheten, som vanligt så har bilen pajat (story of my life!), men har en bil till låns av en kompis som är utomlands... tant Jenny ni vet...hon har en lite Kia, och den sväljer ju inte så mycket... typ en flyttkartong ha ha. Bättre än ingenting och jag har försökt få med mig lite saker för varje gång jag åker till jobbet osv. Löst plock och sånt som är svårt att få ner i kartonger, blommor, lampor osv...

Vet inte om jag hinner med nåt inlägg i morgon... måste nog försöka få ihop det sista innan stora lasset går på lördag. Om inte, så hörs vi om en vecka ungefär... när jag förhoppningsvis har fått igång nätet på nya stället.
Ha de gott så länge alla, vi höres!

10 kommentarer:

Bitte sa...

För oss är det ju nya och fräscha makeuper som vi inte sett tidigare:) Jag har saknat dina sminkningar, får otroligt mycket inspiration från dig.

Flytta med en lite Kia låter inte som en dröm men det kunde varit värre;)Typ flytta utan någon bil alls. Ha det så gott i helgen och lycka till.

Anonym sa...

Hejsan
Skönt att se en sida med någon lite "äldre" (förlåt), man är ju inte lika skrynkelfri när man kommit upp i åldern.
Du ligger på favoritsidan nu
Maggan

Emma P sa...

Vi lever så gärna på gammal skåpmat, vi ha ju inte sett dem innan:) Snygg sminkning tycker jag, svart och guld är fint ihop och det är otroligt läckert med den rödbruna munnen till!

Lycka till med flyttandet nu Marina, ser fram emot din återkomst:) Ska förresten bort i helgen ändå, så tiden kommer gå fort:)

CC sa...

Hoppas att flytten går bra nu!! Variera sig ja, haha, jag har samma sminkning varje dag, shit vad boring man är. Byter kanske nån gång i halvåret, till nåt som jag sen har varje dag

Ninni sa...

Säger som SminkJante - för oss är det nytt. Och snyggt dessutom! Hoppas flytten går smärtfritt nu trots pyttebil. Ja, kan du förstå folk som sminkar sig likadant varje dag? En gammal kollega till mig körde samma blå ögonpenna dag ut och dag in. Skittrist!

haboubaa sa...

Jättefint :D

Fru Choklad sa...

Härligt att du är tillbaka och att du verkar så lycklig. Det är nästan som att se en fjäril födas de senaste månaderna. Först ordnar sig allt med jobb, sedan med lägenheten och så har du träffat en ny man! Jag är otroligt glad för din skull och så är det härligt att ha dig tillbaka i bloggeriet igen. Lycka till med flytten.

Linda sa...

snygg kombo!

Andréa sa...

Snyggt snyggt! :)

marinamake sa...

Halloj alla! Tack för alla era snälla kommentarer, ni är för goa allihopa! Nu är jag tillbaka, och hoppas absolut få lite mer tid för sminket och bloggen, har saknat det och alla er!

Flaming Love - Make Up Addiction Cosmetics

Så slutade det med att jag blev hemma från jobbet idag. Trött som fanken, hängig och jäkla huvudvärk. Vaknade vid nio, åt frukost och sen ti...