27 december 2009

Lek med Manly

Har stått och lekt framför spegeln ikväll, hade inget annat för mig. Skulle ha fått tillbaka barnen ikväll, men av diverse anledningar så är de kvar hos pappa och jag kommer att vara själv till trettonhelgen. Jag saknar dem men det är så klart skönt att få rå sig själv helt och hållet i några dagar. Inte så ofta det händer under så många dagar i sträck nu för tiden. Jag har mest suttit och häckat framför datorn, grannen ringde och undrade om jag ville ha kaffe mitt i när jag stod och sminkade mig, så jag gick över med bara hälften av skuggorna på plats, inga ögonbryn, ingen bas, ingen mascara. Såg nog rätt så rolig ut! Nåja, hon vet ju hur jag håller på så hon fattar.
Samtliga skuggor kommer från Manly paletten, eyelinern är cake eyeliner från Face, blev klumpig och ful... Mascara från Maybelline. Under ögat har jag lagt en penna från Viva la Diva som jag fyllde på med en blå skugga från Manly.


Basen är Affinitone från Maybelline, highlight från MAC och rouget är nr 122 från Noubas Blush on Bubble. Så det har gått typ två timmar från det jag började sminkade mig till jag blev klar. Det kom lite kaffe och ett glas vin emellan... så kan det gå!Jobbdags i morgon, jag känner mig inte sugen alls, skulle gärna haft lite sammanhängande ledighet... man blir fort lat det är då ett som är sant!
Vi ses i morrn!

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Vackra färger och en lite egyptisk touch!

marinamake sa...

Sminkan! Ja det kanske det blev, tänkte inte på det. Inte min bästa... kom ju ett glas vin emellan ha ha!

Emma P sa...

Så härligt färgglatt! Verkligen en vitaminexplosion, det kan vi behöva nu, snyggt jobbat Marina!

marinamake sa...

Emma P! tack tack emma! jaa du det känns verkligen som om man skulle behöva en injektion! Det är verkligen grå, grå och kallt och ruggigt just nu. Längtar efter solen!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...