28 december 2009

Kategorin "katastrofsminkningar"

Jaha hörrni, jag har åtminstone en par gånger förrut sagt att man borde ha en kategori för katastrofsminkningar... den här skulle defenitivt ha platsat där! Jag försökte faktiskt göra en ny rubrik i listen bredvid men det var så länge sedan jag gjorde det så jag kommer inte ihåg hur man gjorde, men jag jobbar på det! Den här skall in under den rubriken!Jag vet inte vad som hände, men plötsligt när jag tittade mig i spegeln på eftermiddan, hade inte haft tid innan, så var det bara att konstatera att katastrofen var ett faktum. Har använt samma bas för skuggorna som igår och då var det inget problem, First Base från Too Faced, skuggan är m/s Kakaw från MUS över hela locket, och Vanilla från MAC som highlight. Jag ger mig inte in på någon närmare beskrivning av den här kladdiga röran, känns lite meningslöst.
Nåja när jag fått till en "kategorirubrik" i listen här bredvid så hamnar den här där, och så får vi hoppas att det dröjer till nästa gång!
Inte mycket till inlägg idag, vi får hoppas på nåt roligare i morgon ;-)!
Sminka lugnt!

5 kommentarer:

Unknown sa...

"Ögonskuggan som försvann" :D

Sminkan sa...

Fan vad trist... Man undrar verkligen vad det beror på. Samma sak för mig, man användr samma produkter som alltid men en ag plötsligt bara mosar allt ihop. Varför? Hormoner? En straffande sminkgud? Vem vet?

marinamake sa...

Marie! ha ha ha, japp man kan undra var den tog vägen ;-)!?

Sminkan! Japp trist som sjutton, man fattar ingenting... jag tror inte jag har strukit sminkgudarna medhårs på en stund... måste bero på det!

Fru Choklad sa...

Visst är det trist när det bara kläggar ihop! Mitt problem så här i vintertid är att ögonen kan börja rinna i kylan och då "tvättar jag bort" ögonskugga med tårarna! Inte snyggt när det händer.

marinamake sa...

Fru Choklad! Åh ja visst är det för trist. Jag har också prolblem med tårarna, inte bara på vintern, även på sommaren när det är solsken, eller minsta lilla vind så börjar tårarna rinna och på nåt vis så rinner de uppåt så jag får luckor i skuggorna på ögonlocket. Hur går sånt till jag bara undrar??

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...