30 september 2009

Nightmare

Jag släpar efter en par dagar hela tiden... så det här är alltså min sminkning i förrgår.


Skaffade nyligen Nightmare från MUS, då jag länge saknat en riktigt svart som är skimrig samtidigt. Egentligen är den inte skimrig, utan har ett väldigt finmalt glitter i sig, så jag vet inte om det egentligen blev vad jag är ute efter. Nåja, den är snygg i vilket fall!









Bas för skuggorna: hmmm, tja det har jag ju glömt, som vanligt ;-).
Highlight: i.d. bare Minerals Glimpse Winter White.
Inre vrån och en bit in på locket: m/s monty från MUS.
Yttre vrån och upp över brynbenet: e/s Nightmare från MUS.
Kajal: Line Definer Black Onyx från Maybelline.
Eyeliner: Cake Eyeliner Black från Kryolan.
Mascara: Unstoppable Shiny Black från Maybelline.
Under ögat: Svart kajal från Maybelline med lite Nightmare ovanpå.






Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Hydrostress nr 7 från Nouba.
Puder: från Face.
Rouge: Blush on Bubble nr 51 från Nouba.
Highlight på kindbenen: MAC pigment Your Ladyship.





Läppenna: Nr 53 Cranberry från Maybelline.
Läppstift: Nr 213 från Black Onyx.




Det var jag för några dagar sen.... livet blir mer och mer kaotiskt, samtidigt som saker och ting börjar lösa sig så sakteliga... min man flyttar ut i morgon, då kan jag äntligen få lite ordning här hemma... just nu är det flyttkartonger överallt och en enda röra på saker och ting. Han kommer att ha barnen över helgen, så de får vara med och fixa i sina nya rum och boa in sig lite. Så jag kommer att få vara själv hemma och få ordning efter stöket som blir av hans flytt. Ska bli skönt!
Jag har inte fåt nåt datum för när jag börjar hos optikern, men så snart som möjligt och ev. ska jag vara där och jobba lite redan nu på lördag. Det ska också bli spännande.
Ha det gott så länge så hörs vi!
Sminka lugnt!

5 kommentarer:

CC sa...

Tycker du inte att det kommer kännas konstigt att bo därute på landet själv? Iofs med barnen men när de inte är där?

marinamake sa...

CC! Att bo på landet själv kommer inte kännas konstigt, det är jag ju van. Det som kommer kännas konstigt är ju att VARA själv, när barnen inte är här blir det tomt jag lovar! Ensam i soffan, lägga sig ensam, ingen som tjatar, bråkar osv. Tyst. Saker kommer att stå kvar där jag ställer dom. Det gruvar jag mig för... Men jag kommer att ha barnen mer än honom nu under hösten, så det dröjer innan jag har mer än bara helger ensam. Konstig känsla är det med alltihopa överhuvudtaget dock. Han flyttar i morgon...

Unknown sa...

Känns klassiskt med lite höstkänsla över, tonvikt på svart vid ögonen och rött på läpparna, men som sagt med en mjuk gottig känsla :)

Vad spännande det kommer bli för dig nu! Du är ju självständig och fixar allt så bra, så även om det blir svårt att vänja sig tror jag du ordnar allt. Inga problem!

Fru Choklad sa...

Hoppas att det går bra med alla kaosgrejer. Allt lugnar nog ner sig när han väl flyttat ut. Massor med stöttekramar vännen.

marinamake sa...

Marie! Tack! Jodå det kommer att bli bra så småningom. Man måste bara vänja sig lite... Det blir ju en ny situation för hela familjen.

Fru Choklad! Det har gått bra, även om det är känslomässigt jobbigt. Nu hoppas jag på lite lugn och ro... Tack tack, kram till dig med!

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...