30 september 2009

Lancomesminkning

De här skuggorna ropade jag hem från Tradera för ett tag sen, för typ ingenting inklusive frakt... De är en minipalett från Lancome, och det första skuggor jag någonsin ägt från de märket. Skuggorna är ungefär som en tjugofemöring i storlek... om det är någon som kommer ihåg tjugofemöringarna ?

Det kanske inte direkt min färgskala... jooo den bruna längst ner i vänstra hörnet, men egentligen inte de andra. Ändå kan jag tycka det är kul att ha andra färger i sin ägo än de som man normalt alltid fastnar för. Kan vara bra att ha ibland. Tyvärr så gör bilden inte rättvisa åt färgerna som vanligt. Den övre vänstra är mycket mörkare rostfärgad tex. Den nedre högraste är mycket mera åt kakihållet än vad det ser ut. Nåja....
Känns som om jag gjort många liknande sminkningar som den här på sistone... trots att det är färger som jag egentligen inte passar/trivs i (möjligen att det ena ger det andra... trivs man inte så passar man inte eller tvärtom??).
Bas för skuggorna: guldskimriga First Base från Too Faced.
Lancomepaletten: Honeymoon som highlight, Bikini Golden i inre vrån, Dill mitt på locket och Guest List i yttre vrån.
Under ögat: penna från MUS, Golden Days med Guest List ovanpå.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Unstoppable Shiny Black från Maybelline.Primer: Beauty Base Matifying Primer från Lumene.
Bas: Superstay Silky Foundation från Maybelline.
Rouge: Worship från Face.Läppenna: 56 Red Glamour från Maybelline.
Läppstift: 225 från Black Onyx.
Det röda läppstiftet såg möjligen en aningens för knallrött ut till de här ögonfärgerna. I verkligheten är har det en liten dragning åt gula hållet, alltså något varmare. Tycket just då att det såg okej ut, men när jag ser bilden så vet jag inte riktigt. Men, det spelar ingen roll för det här var igår, så nu är allt borttvättat för länge sen.

Ska se om jag kan tänkas hinna klämma in dagens sminkning idag också, för i morgon är det ju ny månad... dags för kavalkad! Jag har gjort två.....;-)!

See you later!

3 kommentarer:

Emma P sa...

Åh, vad kul med nya skuggor? har en liten miniduo från lancôme, de skuggorna är bra, hur är dessa?

Fru Choklad sa...

Påminner jättemycket om den sminkning jag haft de senaste stressiga veckorna. Jag har en trioask från Smashbox och den blir det nästan alltid när jag är stressad och/eller oinspirerad.

Jag tycker du är snygg i de här färgerna även om jag tycker att skarpa färger är mer Marina. Du passar ju i allt har jag märkt :)

marinamake sa...

Emma P! Japp, alltid kul med nåt nytt! Det var helt okej, bra pigmenterade, fäste bra.

Fru Choklad! Det är bra att ha såna där "panikskuggor", nåt att ha och ta till när det kör ihop sig, så att man vet att det alltid blir bra ändå.
Tack för komplimangen!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...