28 september 2009

Dagens nagel - You Don't Know Jacques

OPIs You Don't Know Jacques. Det här är inte ett nytt lack, och ni har sett det förr, men det är det som sitter på mina naglar idag så nu får ni se det igen. Tror att det kom förra hösten eller nåt sånt. Jag har bara använt det en gång förr. Inte för att jag inte gillar det, tvärtom. Men börjar på att ha så många lack i min samling att jag det blir inte av att använda alla så ofta. Och jag har dessutom ett antal oprovade lack.... gaahhhh, stressfaktor!




Hur som helst, jag gillar den här färgen. Någon sorts obestämbar gråbeigebrunaktig färg. Ser ut som blåleran som jag alltid stöter på när jag försöker gräva djupare än en decimeter ner i mina rabatter... vi bor på gammal sjöbotten, blåleran är överallt!




Ni ser längden på mina naglar... jag har sparat sen i juni! Då förstår ni med vilken hastighet mina naglar växer. I princip inte alls känns det som! På fyra månader har inte mina tippar tagit sig över själva fingertoppen ens. Suck!

Hur som helst, jag går här och väntar på nya bidrag till min samling. Har beställt Zoyalack från NailMail som jag ser fram emot. De har tyvärr blivit försenade... men, den som väntar på nåt gott...


See you!

2 kommentarer:

Marie sa...

Vad blankt det där, vad använder du för överlack?
Det behöver inte vara så att naglarna växer sakta, de kanske slits i samma takt som de växer? Kan ju hända om de är tunna och sköra. Då är det en bra idé att alltid ha nagellack, för då är de förstärkta av alla lager under-, färg- och överlack :)

marinamake sa...

Marie! Å jag fubbade lite inför att jag skulle ta bilderna, drog på ett lager vanligt genomskinligt nagellack från Maybelline precis innan. Dagen innan när jag lackade naglarna hade jag ett överlack från Orly, men på ett dygn sliter jag ner det så att det såg matt och tråkigt ut. Håller på mycket och river och sliter i kartonger, pillar bort prislappar (med naglarna, aj aj aj), så det är väl kanske inte så konstigt att mina naglar inte växer. Det är säkert som du säger, att de slits i samma takt som de växer. Har ju märkt att när jag har semester så får naglarna lite mer fart, för då gör man inte lika mycket med händerna.

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...