Mera nytt från Gosh

Tänkte jag skulle slänga ut ett sista inlägg som jag hade kvar i utkasten med smink från Gosh, ett litet avgrott i Manly-träsket ;-) kanske bara känns skönt?? Köpte ju lite från Gosh för en par tre veckor sedan, några lösa skuggor men också två pressade duoskuggor. Här kommer de... har använt alla färgerna från båda askarna....
Den ljusa gröna är nog den som ligger som highlighter tror jag den ljust turkosa längst in i vrån, den gröna mitt på locket och den mörkare turkost i yttre vrån. Inga konstigheter. Under ögat har jag lagt en lila penna, Purple Stain från Gosh och den lila skuggan som jag köpte från Medusas Make Up ovanpå, den gula skuggan i inre vrån kommer också från Medusa, har lagt den ovanpå en vit penna. Grön Eyeliner från HOT och mascara, Telescopic Explosion från Loreal. Vit kajal. Joo och just det på det gula i inre vrån trycket jag fast lite löst gult glitter från Black Onys så jag glittrade lite bara i inre vrån.

Beauty Base eyeshadow primer från Lumene har jag också använt.

Skuggorna heter Aqua/Mint och Apple/Lime.
Crystal Radiance Primer från Lumene och basen är Mineral Loose Powder Foundation från Maybelline. Puder från Face. Bronsing, Earth Powder nr 3 från Nouba. Rouget har jag lyckats förtränga... (läs; glömt skriva upp...).
Läppenna nr 2 från Barry M över hela munnen med gloss från Maybelline ovanpå, Vibrant Fuchsia.
Tja, detta var lördags för en och en halv vecka sedan, jag var ensam hemma med barnen över helgen och hade inget för mig mer än grubbla över livets elände, vem dyker upp då om inte allas vår "Tant Jenny", hon skulle bara ta en fika en stund och sen dra... men för säkerthet skull tog hon även med sig en flaska Champagne, och sen var partyt ett faktum! Ni aaaanar inte hur mycket party vi två kan ha tillsammans ibland ;-)!

Jag sitter hemma med alla tre barnen som mår lite rassligt, misstänker att det är små reaktioner av skilsmässa osv... ni vet, huvudvärk, ont i magen osv. Nu ser de på TV, dator och sånt, men vi ska snart ta en fika och mysa lite.
Jag nog även klämma hit några fler inlägg, jag har fler Manly sminkningar på lut, och har inte sminkat mig själ för idag ännu heller, så det kommer mera!
Hoppas ni är duktiga på att scrolla ;-)!

Kommentarer

Bitte sa…
Jag har kanske läst för fort men hur är dessa skuggor från Gosh?

Härligt med vänner som piggar upp:)
Fin makeup.
marinamake sa…
SminkJante! Jag tycker absolut skuggorna från Gosh är helt OK. Jag har bara testat dem med primer under, aldrig på bar hud. Men jag använder ju alltid någon form av bas under så det är ju det jag alltid utgår ifrån. Väl pigmenterade och sitter bra tycker jag. Helt klart värt pengarna. De är väl förhållandevis billiga, runt hundringen.

Japp, såna vänner är bra att ha! Tack!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise