31 augusti 2009

Rött med Manly

Jag fortsätter med Manly... kommer nog aldrig att tröttna tror jag!

Min tanke med den här sminkningen (som är från förra veckan) var att det skulle vara helt rött. Det blev det inte, i yttre vrån tog jag den mörkaste röda jag hittade men fick inte till det så rött som jag ville, sen fick jag för mig att blanda i lite svart i yttre vrån och över globlinjen, det kladdade och smulade och jag var lika rödrosa under ögat som ovanpå. Fick ta bort en massa nedfall med remover och då sabbade jag basen som jag redan lagt... kladdade på mera bas och så där höll jag på.




Har lagt en något ljungrosa färg i yttre vrån, och ett tappert försök med den röda i yttre vrån. Fick den inte till att fästa. Blendade i lite svart. Fortfarande inte nöjd till slut gav jag upp, det fick vara som det blev, man kan ju inte stå och pilla i alla evigheter.
Har använt svarta skuggan som eyeliner. Svart kajal från Joe Blasco. Mascaran är Telescopic som vanligt.




Här ser ni att jag inte ens lyckats med att få den svarta ordentligt i globlinjen, har vinglat neråt i nån sorts konstig båge... hmm ingen bra sminkdag!




Läppenna Cerise från Pegge Sage och läppstift också från Peggy Sage, Rochelle 42. Lite lip glisser Perl från Kryolan som highlight.



Mycket kladdande blev det den här dagen... men till slut blev det väl bra ändå och jag susade till jobbet.
Ha de, ha de!

2 kommentarer:

Emma P sa...

Ha, tycker visst du är röd. Och dessutom modig och varierad... Inte många färger du backar liksom.

marinamake sa...

Emma P! Tack! Hmmm, tja jag backar nog för beige och liknande, men inte för att jag inte vågar, utan för att det är sååå tråååååkigt ;-)!

First Class Desires - OPI

Lite lack... en gammal goding från OPI. Mina naglar är bara skit just nu, eller tja det är dom ju alltid. Går av hela hela tiden. Men hej oc...