Snabbsminkning

Hade sovmorgon imorse igen... och på nåt vis så har min hjärna inte fattat att jag inte har samma tid på mig som jag har en vanlig morgon när jag faktiskt är ensam hemma från åtta på morgonen och har massor av timmar på mig, nu sover jag den tiden istället eftersom barnen inte måste upp... sen när jag vaknar känns det som jag har hela dan på mig innan jag måste åka, men det har jag ju inte... alltså, BRÅTTOM!
Det fick bli nåt fort och lätt, en färg, tjofs på med den. Nåt kul ville jag ju också ha, när det blev så enkla skuggor... på med lite glitter, klart och snabbt iväg.
Bas för skuggorna: stiftskugga från Smashbox nr 60, lite turkosblå på rörliga delen av locket och samma skugga fast vit på brynbenet.
Över rörliga delen av locket: e/d Cool från MUS.
Highlight: m/s Satin från MUS.
Eyeliner: Cake eyeliner Navy från Face, och sedan blått löst glitter längsmed eyelinern från Lanmei. Glittret fäste jag med en annan eyeliner från POP, som är så dålig att den ej ger något glitter, bara gegget liksom. Använder den till att doppa i löst glitter och fästa det med.
Kajal: 06 Ocean från Viva la Diva.
Mascara: Define A Lash från Maybelline.Primer: Beauty Base Matifying Primer från Lumene.
Bas: fairly light i.d. bareMinerals.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Bronzing: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Rouge: Shimmer Dynasti från MUS.


Läppenna: Golden Purple från MUS.
Läppglans: Sweet Kiss nr 7 från Nouba.


Det var jag idag, fort och lätt ;-)!
För övrigt har det varit den varmaste dagen hittills den här sommaren tror jag.... och våra busschaufförer här ute på bystan har inte fattat det och kör med full värme på ombord på bussarna. Jag har 45 min resväg enkel resa, det är 45 minuter bastubad!! Jag dividerar med min chef varje dag om det är fel på ALLA bussar jag åker med, eller om chaufförerna har nåt fel på sina personliga termostater. Då säger min chef; "..och snälla Marina går förstås inte fram och säger nåt till chauffören..?". Nää, snälla Marina sitter och tiger och lider medans svettpärlorna sipprar både här och där ;-). I morgon är sista dan innan semestern, då ska jag baske mig säga nåt om värmen är på igen!
Sminka lugnt!

Kommentarer

Sminkan sa…
Snyggt som sjutton! Verkligen en höjdare!
CC sa…
Härlig färg :)
marinamake sa…
Sminkan! Tack, det var snällt!

CC! Japp, blått är alltid läckert!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise