Favorit i repris!

Jag testar mera Mystic Night idag, så klart. Skuggan är helt underbar i mitt tycke, så jag var ju tvungen att köra den idag igen. Det blev tillsammans med guld. En ganska given kombo, inte så orginellt, men snyggt ihop om man frågar mig.
Oh nu precis i denna stund slog det mig.... jag funderade ju mycket på vad man skulle kombinera Sharon från Lars Walin med när jag hade köpt den, och frågade er om ni brukar blanda matta och skimriga skuggor. Sharon är ju helt matt och jag lekte med tanken att kombinera den med Centaur från TMM, som ju är väldigt metallisk, det blev inte snyggt tyckte jag när jag testade på handen så jag provade aldrig på ögonen. Men Mystic Night är ju mera skimrig så det kanske skulle kunna gå... hmm, måste testas!Bas för skuggorna: First Base från Too Faced. Köpte den nyligen för jag var nyfiken, tycker den funkar riktigt bra. Den är guldskimrig, så det passade ju bra när jag bestämt mig för att kombinera den lila med en guldig skugga. Det guldiga i basen lyser inte igenom supermycket, iallfall inte på de här skuggorna, så jag vet inte om det gör någon större skillnad egentligen. Men för att hindra skuggorna från att creasa tycker jag det funkar bra.
Highlight: 320 Golden White från VLD.
Inre vrån: e/d 24 carat från MUS.
Yttre vrån: Mystic Night från Everyday Minerals.
Under ögat: Penna nr 16 Violet från Max Factor. Gaaaaammal penna! Mystic night ovanpå.
Kajal: Snowflake från MUS.
Mascara: Define A Lash från Maybelline.

Primer: Smashbox Photo Finish Foundation primer.
Bas: fairly light från i.d. bareMinerals.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: Noubas Blush on Bubble nr 50.
Bronzing: Noubas Earth Powder nr 52.Läppglans: ett plommonlilatonat glans från Maybelline, nr 14 Purple Sapphire (Watershine Gloss Diamonds). Lite tråkigt, färglöst.... men det var så varmt idag så jag orkade inte kladda med ett riktigt läppstift, känns lättare med ett glans då.


Inget att falla i trans för ;-), orkar inte ta fram fantasin just nu. Det är mycket som pågår i mitt liv just nu, som jag inte kan berätta ännu, kommer till det längre fram i tiden, när det lugnat ner sig. Och jag var bara nyfikena att testa den lila skuggan igen, så, så här blev det.
Slutade jobbet tidigt idag. Tog barnen och han med en dryg timme vid stranden innan det var dags för middagsmat och allt sånt, otroligt varmt har vi haft i stockholmsområdet idag. Men neej, jag badade inte idag heller. Kände inte ens på vattnet ;-)! Det kommer så småningom, väntar bara på de rätta temperaturerna först. Satt där och läste en bok medans barnen tjoade och lite kaffe förstås. Sååå himla skönt!
Ha det gott i värmen, hoppas ni andra har det lika varmt och skönt som vi har här!
Sminka lugnt!

Kommentarer

Emma P sa…
Riktigt snyggt och dessutom inspirerande! Tror aldrig att jag har testat lila och guld, borde jag nog göra nån dag... och ja, jag tror att det kan funka med sharon ihop med guld. Här http://sminkan.blogg.se/2008/september/real-silver-sharon.html har jag använt den ihop med silver, tycker att det funkar trots att den är matt...
Bitte sa…
Lila och guld är så snyggt ihop. förstår att det är en favorit i repris.
marinamake sa…
Emma P! Oh har du inte, då måst du ju testa! Ser fram emot en FOTD ;-)! Då ska jag också testa med silver också!

Sminkjante! Japp, supersnyggt!

Sminkan! Tack!

Kerstin! Tack!
Ninni sa…
Så snyggt! :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise