27 maj 2009

Mera "stugsmink"

Åter till stugan förra helgen. Här sitter jag och gör en fransmarkering. Måste säga att det var ingen hit att sitta ute och sminka sig, hur skönt det än kan vara. Jag gillar för det första inte att sitta ner när jag sminkar mig, måste stå upp. Och jag vill ha en någorlunda stor spegel, inte en liten fjutt som jag inte en ser hela ansiket i på en gång. Man får liksom ingen feeling då. Nåja, det var ju skönt ute iallafall.

Här kommer en kontrast till den mesrosa som jag haft idag:


Jag har ju inte varit så smart att jag skrev upp allt jag använde så jag har förträngt vilken bas, rouge och sånt jag tog. Men skuggorna kommer jag ihåg!


Highlight: Vanilla Sky frå TINte.
Inre vrån och in på halva locket: dustdeluxe Olive från POP.
Yttre vrån och upp över brynbenet, har även dragit ut den mot tinningen längre än vanligt: Golden Lava från TINte.
Eyeliner: osäker, men jag tror det var Cake Eyeliner från MUS.
Under ögat: penna från MUS, Golden Days med Golden Lava uppepå.
Kajal: svart, glömt vilken.
Mascara: tror att det var Stiletto från Mayelline.Kommer som sagt va inte ihåg vilken bas osv. Men det ser ju iallafall ut som jag hållit på med bronzing, är ju alldeles flammig i fejset... isåfall är det Noubas Earth Powder nr 3.

Läppglans: Sweet Lips nr 8 från Nouba.
Hade säkert nån penna också, men jag har förträngt vilken.
Lite skillnad från vad jag hade idag kan man ju lugnt säga... efter detta så åt jag middag med mina barn, det var lite ensamt med vingaset... ;-)!

Jag har mer från "stugsmink" plus lite naglar... men jag sparar en del till i morgon om jag hinner. ska träffa en kompis efter jobbet i morgon, så jag kommer hem sent, hinner kanske slänga in nåt på förmiddagen.
Sminka lugnt!

6 kommentarer:

Emma P sa...

Nej du, att sminka sig ute verkar svårt... Dy lyckades grymt bra iaf dock.

Bitte sa...

Jag kan bara hålla med om att det är svårt att sminka sig utomhus. Resultatet blev kanonf. Väldigt fina färger.

Unknown sa...

Jag gillade verkligen vamp-looken! Svartmetalliskt och vinröda läppar är så snyggt. Vilket nagellack har du förresten? Fruktansvärt snyggt.
Ni ser förresten ut att ha det så mysigt :)

marinamake sa...

Emma P! Det blir väldigt konstigt ljus, så enormt starkt och man ser varenda skavank, he he! Näe jag föredrar nog till och med en sämre badrumsbelysning faktiskt.

Sminkjante!Tack tack!

Marie! Tack, det är ju supersnyggt med vamplook! Nagellacket är Star Gazer från Smink och Perukmakare. Kommer snart ett inlägg om det! Och jaa, vi har det alltid mysigt i stugan, total avkoppling!

Sminkan sa...

Extremt snyggt!

JAg har aldrig provat att sminka mig ute. Verkar obekvämt. Men du gjorde ett otroligt bra jobb!

marinamake sa...

Sminkan! Tack! Jaa det är obekvämt och inget jag tänker sträva efter igen, men det var så skönt väder så jag ville inte stå inne...

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...