27 maj 2009

Rosa med Viva la Diva

Har inte haft den bästa av sminkdagar idag precis, eller jag kanske får skylla på att jag använde Viva la Divas svarta palett. Det är ju som det är med den. Det är så synd, för den har verkligen fina färger, men är ju lite hopplös att jobba med. Dessutom tycker jag att de här skuggorna får min redan sköldpaddeliknande hud på ögonen att se ännu mera sköldpadda ut, om ni fattar?! Man blir liksom "rutig", och det kakar sig på locken så att skinnet liksom vecklar ihop sig ännu mera, ja ja jag tjatar på... skit i att använda den då, tänker väl ni? Men ibland får jag ju för mig att jag ska försöka ännu en gång, resultatet ser ni här nedanför.



Samtliga skuggor är alltså från VLD, den "rosa raden". Hade rosa nagellack idag, inget särskilt, tantpastellrosa med glitter uppepå. Det åkte av och jag glömde fota. Iallafall, då blev det ju rosa smink idag.
Bas för skuggorna: Loreal Colour Fresco, Snowflake.
Ja, och sen alla de rosa skuggorna från VLD, lite svart tog jag också precis i yttre V:et.
Eyeliner: Line Express från Maybelline.
Kajal: Snowflake från MUS. (bortblinkad när bilderna togs).
Mascara: Lash Stylist från Maybelline.


Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Wonder finish makeup, Ivory från Maybelline.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: Rose Diable från Bourjois.

Det här stiftet såg ni i förra veckan tror jag det var, ett av min nyaste.
Läppenna: Cranberry nr 53 från IsaDora.
Läppstift: 595 Iced Plum från Cover Girl.
Highlight: Lip Glisser Pearl från Kryolan.



De va de hele!
Jag sitter här och målar om naglarna samtidigt som jag skriver (ingen bra kombination kan jag meddela), i morgon blir det turkost!

3 kommentarer:

Emma P sa...

Nu tycker jag visserligen att du är fin i det här, dessutom tycker jag att du har fått färgerna förhållandevis intensiva gentemot hur många andra sminkningar ser ut med VlD-paletten. Dock så hade det nog kunnat bli ännu bättre med bättre skuggor, för den paletten verkar ha mkt tvivelaktig kvalitet...

Bitte sa...

Jag både hatar och älskar den svarta paletten. Färgerna är så underbara, speciellt en av de gröna. Ibland tycker jag man lyckas riktigt bra med skuggorna och ibland går det åt skogen.

Tycker makeupen är jättefin:)

marinamake sa...

Emma P! Tack det var ju snällt! Men jag håller med, hade säkert blivit mycket bättre med bättre kvalite på skuggorna

Sminkjante! Å, jag med! Såå fina färger, men så konstig kvalite på skuggorna. Som att vilja men inte kunna ;-)! Men tack ändå!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...