01 mars 2009

Hälsa på mig imorgon!

Å hej alla! Nu har jag kommit tillbaka från ett något förkortat sportlov, men icke dessto mindre ett skönt sådant!

Vill bara påminna alla som har lust och möjlighet att komma förbi att jag står på Åhléns City (Sthlm) i morgon mellan 10.00 - 20.00 i morgon. Jag och Lovisa står vid budgetsminkdiskarna någonstans och demar Lumene. Tunnelbaneplanet. Kom och hälsa på! Finns även där på torsdag samma tid.
Nåja, jag har inte en enda sminkbild att bjuda på... har haft några väldigt sminkfria dagar. Jo, en dag faktiskt så sminkade jag mig, men har inte knäppt några när bilder på det. Bara den här:



Om man kollar noga (eller klickar på bilden) så ser man att jag nog var rätt ordentligt spacklad faktiskt, i blått. Det vill ju till att ligga på topp när man sitter parkerad ute i busken ;-) !

Detta var en underbar förmiddag, när solen gassade mot husväggen, vårfåglarna kvittrade hejdlöst och det gnistrar så där underbart i snön... hade kunnat sitta där hela dan! Ser ni att jag har mobilen i handen, jag satt och kollade in era bloggar... Jag ser lite ilsken ut, det var bara solen som sken i mina ögon ;-) !


Som ni ser har vi (läs; min man), fått skotta rejäla gångar mellan stugorna (vi bor i två när vi är där, sovrum och kök i den ena och vardagsrum i den andra). Det var mindre roligt när vi kom upp i onsdagskväll och det var oskottat och man måste plumsa upp till knäna med all packning från bilen upp till köksstugan (den med altanen). Nåja, jag ska inte klaga, vi har haft tre underbara dagar, med lite skridskoåkning och en par besök i simhallen och förstås lite fika hos vänner och bekanta.
Blev visst bara off topic från mig idag... hade inget sminkaktigt alls att bjuda på. Hoppas ni har överseende.
Åh jag shoppade iallafall lite nya skuggor från Viva la Diva på Åhléns i Bollnäs... bruna nyanser. Joo faktiskt, jag som inte är någon brunmänniska, kunde inte låta bli ändå. Nu har jag snart alla deras skuggor. Kanske lägger ut en bild lite senare.
Som sagt, hoppas vi ses på Åhléns i morgon, någon av er!
Ha det gott så länge!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså, Åhlens imorn, Kanske kommer förbi och säger Hej :)

marinamake sa...

Sanna! Gör det! Det skulle vara roligt!

Anonym sa...

Synd att man inte bor i området då ju! Snygg sminking!

Anonym sa...

Jag känner mig risig, så inte läge att åka till city... Var på konsert på Globen i lördags o det var svinkallt därinne :(

marinamake sa...

Ryby Shy! Tack! Ja det var ju synd, men alla kan ju inte bo i Stockholm heller ;-)!

CC! Va trist att du är risig! Kanske du är på benen tills torsdag igen... Hoppas konserten åtminstone var bra, även om det nu var så kallt!

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...