24 februari 2009

Off topic - och lite smink

Hallå alla! Min kväll har gått åt till att packa och stuva och försöka tänka ut så att jag inte glömmer nåt... i morgon åter jag och familjen upp till vår lilla stuga i Bollnäs. Jag jobbar till två, och då plockar de andra upp mig med bilen utanför och vi drar direkt. Sportlov!
Stugan är egentligen min svärfars, men vi nyttjar den mot att vi hjälper till att rusta osv med sånt som behövs. Ingen lyx jag lovar.... finns inget avlopp, inget rinnande vatten, en separettoa ute på tomten i ett ouppvärt utrymme. Kallt som attan om rumpestumpen så här års kan jag intyga!
Men vi älskar att vara där, sååå avkopplande. Mesta tiden naturligtvis på sommaren, men försöker alltid vara där på sportlovet om vi har möjlighet att vara lediga lite och så. Men vintertid är ju som ni förstår en aningens mer obekvämt när det inte finns några bekvämligheter alls, så sommarhalvåret är ju förstås bättre.
Det är egentligen två pyttesmå stugor, den ena med kök och ett litet sovrum, när vi klämt in oss alla fem finns det inget golvutrymme kvar i sovrummet. Den andra stugan fungerar som vardagsrum, där finns också ett pyttelitet sovrum där vi brukar ha eventuella gäster.
Det har kommit jättemycket snö däruppe, så det första vi får göra är att skotta gångar mellan stugorna för att slippa plumsa omkring och bli våt om byxor och få in snö i skorna. Gångar mellan köksstugan till vardagsrumsstugan, från båda stugorna ner till dasset, från dasset och båda stugorna till bilen, mycket skottande blir det!
Men det är ååhhhh så skönt att vara där, vi slappar och latar oss, åker skridskor och går till badhuset med barnen. Jag har inte haft möjlighet att vara där sen jag kom hem från semestern i augusti, så jag ser verkligen fram emot de här dagarna. Brukar försöka vara där några dar på hösten men har inte haft möjlighet i år.
Nåja, det var ju egentligen att jag inte kommer att kunna blogga nåt under de här dagarna jag egentligen skulle berätta. Vi har inget nät överhuvudtaget så det blir inte en stavelse från mig förrän tidigast söndag eller kanske till och med måndag. Min blogg får sportlov!
Åh jag kan inte låta bli, här kommer lite bilder från vårat lila chateau... hade bara sommarbilder inlagda i den här datorn, knäppta med mobilen...Till vänster det enormt exklusiva dasset ;-), i mitten köks/sovrumsstugan och en enormt snygg midsommarstång... till höger, "vardagsrummet". Japp, det var vårt paradis i bild!
Har jag haft nåt smink idag då, så klart! Här kommer det!


Alla skuggor är från MUS, och basen under är color definer waterproof shadowstick från Maybelline.
Highlighter Sun Breeze.
Inre vrån: Famous.
Yttre vrån och upp över globen: Celebration.
Under ögat: ögonpenna från MUS, Remeber the times med lite Celebration uppepå.
Kajal: samma penna.
Mascara: XXL från Maybelline.
Eyeliner: Gel eyelinger black från MUS.

En kund på jobbet frågade mig idag vem som sminkar mig.... daahhh! Åh det var menat som en komplimang, men jag undrar om hon verkligen trodde att jag har nån hemma som sminkar mig varje morgon...

Läppenna från Maybelline, 53 Cranberry. Läppstift från MUS, Festival.
Glömde knäppa en helhetsbild idag... jag fotade samtidigt som jag höll på att packa, så jag var lite ofokuserad.
Nu önskar jag er alla en skön fortsättning på sportlovet, och är ni inte lediga så får ni ha det så skönt ni kan ändå!
Ha det gott alla!11 kommentarer:

Anonym sa...

kanonsnygg kombination!
både med läppar och ögon

Anonym sa...

ohh va snyygt...kanonfin kombo & gillar kontrasterna....haha, ibland är kunderna roliga...

Lina sa...

Stuga i Bollnäs där ser man, den ser väldigt mysig ut. är det någonstans utanför Bollnäs den ligger? (frågvis för att jag kommer från Järvsö och det är nästan nästan i närheten...)

Maja sa...

Fin kombination och snyggt lagt!

Anonym sa...

Hoppas du har en fin semester :)) inget rinnande vatten...uj det skulle jag aldrig klara hihi

Fru Choklad sa...

Ser verkligen jättemysigt ut! Förstår att ni trivs där. Dalarna är väldigt trevligt tycker jag. Har varit där ett par gång och alltid haft det väldigt bra. Måste åka dit snart igen fast jag tror att jag spar det till sommaren ;)
Det här är du i ditt rätta element! Så snyggt och så DU :)

Anonym sa...

Ditt smink är jättefint, du ser verkligen läcker ut här!

Härligt med sportlov! Hoppas att ni får det superskönt i stugan!

Anonym sa...

Snygg kombo med läppar och ögon, och det är inte konstigt att kunden trodde det. Du är kanonduktig. Trevlig semester!

marinamake sa...

Sanna! Tack, tack!

Inthemake! Tack, ja dom e roliga ibland!

Lina! Å Järvsö... där brukar vi vara med ungarna och gå på Järvzoo förståss! Stugan ligger när man är på väg ut ur Bollnäs mot Söderhamnshållet, så svänger man in vid Vevlinge Camping och ca 3 km in på den vägen.

Maya! Tack snälla!

CC! Å man klarar mer än vad man tror vet du!

Fru Choklad! Å tack snälla! Ja det är väldigt fin däruppe. Ibland har vi övervägt att flytta dit, men det är ju hopplöst med jobben. Men du, det ligger i Hälsingland ;-).

EmmaP! Tack gulle dig, joo vi har haft det superskönt, det har vi alltid när vi är där!

MissPurple! He, he tack! Ja men man undrar ju, vad tänker dom?

Anonym sa...

Ohh va fiiin stugan var...hoppas ni haft det underbart...å va fräsig man kan va i snön ;) Snygg makeup...Celebration var jättefin!

Rocketqueen sa...

Du ser helt fantastisk ut! Och jag tycker stugan låter urskön. Ibland är det skönt att komma från all lyx man jämt har annars tycker jag!

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...