03 mars 2009

Svartröd tisdag

Glest mellan inläggen från mig just nu... igår kväll kom jag hem från Åhléns så sent att jag inte hann eller orkade... herrejesus vilken dag, jag och Lovisa stod upp i nio timmar... sen tog det mig nästan 2,5 timme hem, gaaahh ibland undrar jag varför jag bor där jag bor.... slutade åtta och var inte hemma förrän tjugo över tio. Jag åt "middag" och sen fullständigt stupade jag!

Jobbet på Åhléns var lite segt... inte många är intresserade och personalen där är inte så trevliga att ha och göra med tyvärr.

Nåja, på torsdag står vi där igen, avverkar ytterligare tio timmar där då igen, en timmes lunch.

Idag har jag ju faktiskt lyckat ta lite sminkbilder. Lyckades inte hitta nåt bra läppgunk som passade trots att jag provade två olika innan jag till slut bestämde mig för ofärgat glans. Det blev inga bilder på det, ointressant!

Idag hade jag Lubu Heels från China Glaze på naglarna, svart med rött skimmer (glömde fota...), så det blev rödsvart i kläder och smink, har haft en svart top med röda blommor på.

Sminket, inte knallrött men..... Occult.




Inget särskilt med detta, funderade länge och väl och kunde inte komma på vad jag skulle kombinera Occult med... tills slut safeade jag, svart funkar i alla väder...





Ha ha ha, jag måste garva åt mig själv.... jag ser ut som en Näsapa på de här bilderna, får nog försöka knäppa närmare foton så att inte näsan syns, hi hi hi...

Har iallafall använt följande:

Highlighter Viva la Diva 320 Golden White.
Mitt på locket: Occult från TMM.
I yttre vrån: Celebratione från MUS.
Kajal och eyeliner: penna Remember the Times från MUS.
Mascara: XXL från Maybelline.

Har haft problem med datorn medans jag skrev detta så det här korta inlägget har tagit mig en par timmar :-( , nu funkar det men jag ger upp och har inte så mycket mer att komma med. Känner mig fortfarande sliten efter gårdagen, så jag ska nog gå och knyta mig.

Min chef ringde mig idag på jobbet.... från Egypten... "åhh vi har nyss kommit tillbaka efter att ha snorklat lite". Vad säger man.... joo, här är det mulet, snöglopp och allmänt otrevligt, blääähh!

Hur som jag hoppas ni har en skön semester, chefen! Vi ses på fredag!

Och alla vi andra hörs kanske i morgon??

Ha det gott så länge, sminka lugnt!

8 kommentarer:

Marie sa...

Det var mig en snygg sminkning!

Låter inte vidare kul att jobba tio timmar utan vidare förutsättningar.. Hoppas det blir bättre nästa gång!

Bitte sa...

Fina färger.

marinamake sa...

Marie! Tack! Näpp, det blir samma på torsdag... tio timmar inkl. en timmes lunch. Vad gör man inte för att få stå mitt ibland allt sminket...;-)

Sminkjante! Tack!

Lina sa...

Occult är snuskigt snygg! Gillar kombinationen och är imponerad att du färgmatchar naglar, smink.
Hoppas att det blir trevligare på torsdag!

Sminkan sa...

Snygg makeup, som alltid!

Trist att inte så många är intresserade. Låter rätt drygt att stå i tio timmar då...

Anonym sa...

Mmmm va nice...gillade den röda vin färgen ;)

Anonym sa...

Tjusigt smink! Och det låter som en tuffdag... Bodde jag i Sthlm skulle jag komma och hälsa på dig på torsdag, men nu blir det tyvärr inget med det.

marinamake sa...

Lina! Ja den är verkligen otroligt läcker i färgen! Matchning har liksom alltid varit min grej ;-)! Åhh vi får säkert trevligt, Lovisa är trevligt sällskap så vi roar varandra och ignorerar alla surtanter runt omkring!

Sminkan! Tack! Åh det är alltid så, och nu har väl folk bränt alla sina pengar på sportlovet kan man tänka...;-)!

Inthemake! Åhh jaa det är ju Occult ju, superläcker!

EmmaP! Tack! Hmm ja tuff och tuff, man blir lite slut i fötterna och i huvudet av allt sorl runtomkring. Vi står precis vid rulltrappan, och den surrar ju hela tiden. Annars har jag ju jobbat i butik i många år nu, så jag är ju faktiskt van att stå upp hela dagarna. Gör det dessutom i högklackat... då får man skylla sig själv om man blir slut i fötterna ;-).

Så synd att du inte bor här... eller det kanske är lika skönt, för dig menar jag. Sthlm är inte alltid nåt att sträva efter!

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...