16 januari 2009

Temavecka från Sminkans trädgård - Grönt!

Jaha, så var det fredag igen. Jag har sagt det förut... måndag, fredag, måndag, fredag... någonstans däremellan rusar livet förbi, inte den bästa veckan, men okej ändå. Jag tänker på lärargrejen som gick i stöpet... Ja ja jag ska inte gnälla om det, jag har en par tre sminkjobb på gång inom en par veckor, så det ska bli kul, hur som helst.

Sminkans temavecka rullar vidare... idag är det grönt. Grönt är en otroligt läcker färg som jag upptäckt de senaste ett, två åren. Har alltid känt att "jag inte kan ha grönt", inte min färg... men sen så tog nyfikenheten överhanden och nu har jag inga problem alls att bära grönt. En av mina favoritfärger. Men den slår inte lila eller turkos!
Sminkan lade upp en bild på en äng med ett skogsbryn och blå himel, den hakade jag på.


Jag letade fram mina MAC pigment, som jag gömt undan långt bort... inte kompis med dom... tog alla gröna jag kunde hitta och tänkte sommaräng... sen tänkte jag att jag måste få med den blå himlen som var på Sminkans foto. Den hamnade under ögat.
Highlight från Peggy Sage, Reflets Verts. I inre vrån Chartreuse, mitt på locket Golden Olive och i yttre vrån och upp över globen Teal, alla tre är MAC pigment. Eyeliner Smashbox Jet Set Navy Blue. Det blå under ögat är en penna från Viva la Diva nr 6 Ocean. Mascaran som vanligt på sistone The Colossal från Maybelline.Läppenna från Face Sarah och ett utgånget läppstift från Maybelline Shakin Mauve.Det var min gröna sminkning, med lite stänk av sommarhimmel.... nu önskar jag er alla en skön fredagkväll, tja iallafall det som är kvar av den!
Sminka lugnt, vi ses i morrn!

5 kommentarer:

Sminkan sa...

Så himla tjusigt! Jag blir alldeles förtjust! Underbart med sommarhimlen som inliner!

Marie sa...

Här fanns det mycket snyggt:
- Din gröna eyeliner, jag anar den både i inre och yttre ögonvrån. Jäkligt snyggt! Jag har en liknande färg, så jag ska prova det nån gång :)
- Snygg matt färg på läpparna! Du brukar ha transparenta eller skimrande, och du passar i detta också! Väldigt fint till dina syrliga ögon.
- Rouget är en fullträff! Snyggt lagt och perfekt färg!

marinamake sa...

Sminkan! He he tack gulle dig!

Marie! Tack för alla komplimanger! Kul att du gillar!

Anonym sa...

den ohh vad jag gillade den hr...suerfin :p

marinamake sa...

Inthemake! Va kul att du gillar, tack!

The Aphrodite 2.0 Palette - Fifty/Fifty Makeup

Ytterligare en dag ute i trädgården... Vi har kört med mossrivaren över hela den delen av tomten som vi ska få låna av grannen, närmare 200 ...