17 januari 2009

Blomtema - rött

Här kommer en jättesnabb uppläggning av dagens röda. Vi har kompisar som kommer på middag om två timmar och jag har inte ens handlat allt till maten än.... hmmm.

Jag har tänkt rödvinbärsklase på liten brun kvist, med olika nyanser av gröna löv runtomkring...Samtliga skuggor är från Makeupstudions palett utom den röda som är East från MUS. Det finns en röd i paletten också, men East är något mer djupröd så jag gillar den bättre. Det var lite för rak linje mellan den limegröna och den röda, men men... jag hade lite bråttom, har flängt runt och försökt städa av lite här när vi nu ska ha gäster här hemma.Eyelinern är också en skugga från Makeupstudion, en singelskugga som heter Choklad. Sen kunde jag inte låta bli att lägga lite glittereyeliner, det är ju ändå lördag! Det är Neon från MUS. Tycket att vinbärsklasen behövde lite glitter :-). Har även den limegröna på slemhinnan. Lade först en vit kajal och sen tog jag en snedskuren syntetpensel och lade på lite av den limefärgade skuggan. Inget att rekommendera för folk med känsliga och torra ögon... det är som att få ett sandpapper på ögat. Obehagligt men det går över efter en stund. Macaran även idag the Colossal från Maybelline.


Munnen har min nya röda penna från Peggy Sage och ett utgånget läppstift från Maybelline, Sangria Kick.


Använde East som rouge, den "hugger" på direkten, så man får lägga på med måtta och ta det försiktigt så man inte får påskkärringlooken ;-).
Nu ska jag störta upp till vår lilla lanthandel och handla de sista grejjorna till middagen... hoppas jag inte skämmer slag på de stackarna där... he he!
I morgon är det orange... det ska bli kul, jag använder i princip aldrig orange, så det blir spännande att se vad man kan klura ut för nåt! Jag råkar ju faktiskt äga en par stycken orangea skuggor som bara ligger där...
Ha en trevlig lördag go vänner, kramen!
Sminka lugnt!

10 kommentarer:

Sminkan sa...

Underbar färgchock! Älskar att du går hela vägen med allt! Så skönt!

Anonym sa...

Jag gillar färgblandningen o det är få som skulle kunna bära upp en sådan här makeup. Du är en av dem :)

Marie sa...

Grymt färggrant, tack för den!
East är fin som snus, men jag använder den nästan bara som cerise skugga (eller starkt rouge, ju) för det är så jag upplever att den blir på huden. Du vet, även om den är röd när man just applicerat så blir den rosa allt eftersom dagen går.
Märks det att jag har åsikter om nästan allt från MUS? ;)
Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Vill bara säga att jag älskar din blogg - jag blir alltid glad och sugen på att sminka mig (och shoppa!!) när jag tittar in här!

Anonym sa...

fiint :) kram malin

marinamake sa...

Sminkan! Ohh jag älskar ju mycket färg, tack snälla!

CC! Oj, tack för komplimangen, jaa färblandningen är kanske inte nåt jag går omkring med till vardags, men det är kul att flippa ut ibland!

Marie! Jaa, East är verkligen läcker, har mest använt den som rödröd om du förstår vad jag menar. Kanske borde använda den som cerise ibland också...

Tintomara! Tack snälla du! Välkommen hit, kul om jag kan inspirera! Hoppas bara inte det går för hårt åt din plånbok ;-)

Malin! Tack, tack! Kramen!

CrazyNails sa...

Wow vad snyggt! Fantastiskt härligt att se:)

marinamake sa...

CrazyNails! He he, tja.. tack snälla!

Fru Choklad sa...

Hmmm undrar om jag inte måste utse dig till färgernas drottning. Helt underbart! Kanske inget för kontoret, men väl en fest.

Jag åkte förbi Smink & Perukmakaren på väg hem från jobbet idag och då tänkte jag på dig och att du åkt dit i ogjort ärende. Kan ju bara informera lite fint om att rakt över gatan har det också öppnat ett nagelställe som verkar ha VÄLDIGT mycket fina nagellack vad jag kunde se från bussen .... Jag nämner det lite bara så där .... du vet ifall andan skulle falla på för en tripp till Söder.... fika .... smink.... snacka..... ja du vet.....

marinamake sa...

Fru Choklad! Men ohh tack, det är väl den enda drottning man någonsin kommer att bli! Men det duger gott! Absolut måste jag försöka ta mig förbi söder igen nån dag, jobbar du 9-5 jobb? Om du vill får du gärna maila mig så kanske vi kan bestämma nån dag? Det skulle var väldigt trevligt! Måste ju absolut kolla in de där nagellacken också då!

The Aphrodite 2.0 Palette - Fifty/Fifty Makeup

Ytterligare en dag ute i trädgården... Vi har kört med mossrivaren över hela den delen av tomten som vi ska få låna av grannen, närmare 200 ...