19 januari 2009

Ett nytt Vallmoförsök

Tja, Sminkans temavecka är över... (och det har börjat en ny...), men jag tänkte iallafall få till den där Vallmosminkningen. Gårdagens vart lite väl mesig för min smak, så idag tog jag i lite mera. Vet inte om det blev så mycket Vallmo över det hela, snarare Halloween kanske. Men, den är i allafall inte mesig! Tycker inte jag iallafall.

Även idag tog jag Sunrise från MUS, men det fick bli svart (eller snarare mörkgrå) istället för det mesiga rosa jag använde igår. Den mörkgrå är Charcoal nr 11 från Barry M, highlighter Muffin från MUS. Eyeliner Carbon Black från IsaDora och kajal från Joe Blasco. Mascara Maybelline Volume Express Turbo Boost.

Lite mera drag i det här ändå...



Munnen se väldigt röd ut, men i verkligheten är det lite mera orange faktiskt. Läppenna och glans från Face penna Angel och potgloss Striking.

Det var alles. Vi får se om jag orkar haka på Rouaas temavecka, kanske någon av dagarna iallafall. Gå in hos henne och kolla så får ni se superläckra inspirationsbilder från naturen för att inte tala om hennes egen första sminkning idag... to die for, jag lovar! Människan är övernaturlig när det gäller smink!
Om jag orkar kanske jag bjuder på en extra treat senare ikväll. Jag har nämligen hittat kabeln till min mobil, så att jag kan föra över bilder... kommer ni ihåg vad har för bilder i min mobil? Jag berättade om det tidigare i höstas. Näähää, well, den som lever får se!
Ha det gott så länge!
Sminka lugnt!

4 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Du har rätt. Det här är sååå du. (Starka färger menar jag.) Supersnyggt!

marinamake sa...

Fru Choklad! Jamen visst, en typisk "marinamake"! Inge särskilt med den, men väldigt typiskt mig. Tack!

Anonym sa...

Snyggt! den här var klart bättre än gåradgen och du är mer till din fördel;)

marinamake sa...

EmmaP! Tack! Instämmer helt och fullt!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...