19 januari 2009

Dragqueensminkningar

Kommer ni ihåg att jag lovade försöka lägga upp bilder från min mobil från dragqueensminkningen vi hade på sminkskolan i höstas, kommer inte riktigt ihåg när det var. Hur som helst så tog det ett tag innan jag hittade överföringskabeln, och jag vet ju inte heller hur man gör, så jag fick stryka min man medhårs för att lära mig det lilla momentet också. Det var inte så svårt ju!

Jag satt själv modell för läraren när vi skulle visa dragqueen i skolan, halva ansiktet är sminkat. Tyvärr hann jag rycka av mig lösfrallorna innan jag kom på att jag skulle fota, så jag har försökt lägga tillbaka dom löst på mina egna fransar, därför ser det lite konstigt ut. Och som sagt, bilderna är tagna med mobilen, därav kvaliten. Here goes!

Tja nästan likadana bilder, och som sagt rosa är inte min grej riktigt, men annars är jag väl tjusig, eller hur?!


Nääe men nu kollar vi på sötnosarna.... vad sägs?









Det är alltså eleverna som har sminkat grabbarna grus. Visst är dom söta!
(såg nu på bilderna att det står datum; 9 dec var det, har aldrig sett att jag har datum på fotona förut... herregud, jag är verkligen en analfabet på detta ;-) ).
Det var min lilla extra treat idag. Trodde att jag kanske skulle sminka åtminstone ena ögat enligt Rouaas temavecka ikväll, men jag känner att nu är jag för trött för att uppbåda någon sorts energi och kreativitet... får bli nya tag i morgon istället.
Sov gott alla!
Sminka lugnt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh läckert! jag tycker att du är väldigt tjusig här! och för att vara tagna med mobil så är det faktsikt väldigt bra bilder!

Marie sa...

Haha, vad roligt att se dig sminkad enligt samma direktiv som jag vid samma tid :)

marinamake sa...

EmmaP! Tack he he! Jag det blev faktiskt hygglig kvalite på bilderna, tror att min kamera i mobilen är ganska bra, sen är det mest skit bakom spakarna.

Marie! Jo men visst var jag tjusig;-) !

Bitte sa...

Jag har väntat på dessa bilder. ÄNTLIGEN. Hur coolt som helst. Tycker visst du klär i rosa.

marinamake sa...

Sminkjante! Ahh, men den som väntar på nåt gott...;-)

Fru Choklad sa...

Oh så kul att få se bilderna. Det måste vara väldigt roligt att lägga en dragqueenmake. Har du fått göra det "på riktigt" någon gång?

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...