Lidl skuggor

Okej... så idag så gav jag de gröna skuggorna från Lidl en chans igen... häromdagen blev bara pannkaka, så jag tog dem idag igen. Grundade med ögonskuggspennan från Maybelline innan.

Har inte bättrat på en enda gång på hela dan, så det ni ser är sen tidigt i morse. Jag måste säga, att för att vara en 20 kronors skugga så är den helt ok med rätt underlag. Den kanske inte blir någon favorit i mitt sminkskåp, men med tanke på priset så duger den. Färgen känns lite tråkig, har inte det där lilla extra. Men som sagt... den duger.

Tycker att det har suttit hyggligt bra ändå med tanke på priset osv. På munnen har jag haft Starlips Marbella från MUS. Highlighter är Muffin också från MUS.

Jag shoppade lite idag igen, det kommer att bli farligt det här... en shoppingutsvulten lantis som plötsligt passerar den stora staden varannan dag... hur ska det gå? Går förbi Åhléns vid Fridhemsplan när jag går hem från skolan, och det går ju inte att låta bli att gå förbi sminkdiskarna som ligger precis vid utgången, lite lämpligt så där....

Hittade dessa eyedust från Viva la Diva, en sorts skugga med roll-on kula. Har ingen aning om det är nåt bra men dom såg väldigt fina ut på handen... otroligt skimriga. Stod där och valde mellan dessa och de som är från deras julkollektion, dom med mönster på om ni vet vad jag menar, men den beigeguldiga var slut och det är den och den svart/grå jag är ute efter så då blev de dessa istället. Inte för att de påminner om varandra eller nåt...

Min följetong med Kicki.be fick sitt slut idag. När jag kom hem låg det två nya läppstift i min brevlåda, fick ett extra som plåster på såren för det som var härsket när det kom häromdagen. De har verkligen visat prov på god service! Från sent i lördagskväll när jag gjorde min beställning till idag torsdag, så har jag hunnit få min leverans, reklamerat ett stift och hunnit få två nya i ersättning, och lite mailväxling däremellan. Det tycker jag ändå är ett gott betyg.

Tyvärr så var ett av de två stiften som jag fick som ersättning, ett likadant som det jag ursprungligen beställde. Nämligen Wine Shine från Cover Girl. Är det någon som vill byta. Finns en bild på det i ett av inläggen från början av den här veckan.

Det andra stiftet som kom heter Plum Shine, bara testat på handen nu ikväll, verkar vara en helt ok färg. Om någon har lust att göra ett byte, så har jag alltså nu två Whine Shine, bara att hojta till!

Apropå härskna läppstift så fick jag idag tipset om att lägga stiftet i frysen en par dagar. Då dör alla bakterier, man slipper karva ur stiftet ur hylsan, och det ska tydligen vara ett säkrare sätt än att micra stiften. Tjejen jag pratade med menade att man aldrig kan vara säker på att man kommer upp i tillräckligt hög temperatur med micron eftersom det inte går att mäta. Man måste minst komma upp i 100 grader annars frodas det bara mera. Vad blir det för grader i en micro? Har ingen aning... Dessutom sa hon att man riskerar att stiftet blir grynigt. Har det hänt dig, Sminkan? Tja eller så slänger man helt enkelt ;-)

Nu stupar jag... tidig morgon, hektisk dag, sen kväll... vi hörs i morgon!

Sminka lugnt!

Kommentarer

Marie sa…
Du kan verkligen få till det, även med enkla medel!
Nu har jag förresten uppdaterat lite i min egen blogg också, så du vet. ;)
Bitte sa…
Alltid roligt med lite shopping.
Anonym sa…
Bra tips med läppstiften ;) Mmm shoppa, shoppa...Sminkningen blev kanonfin ju!
Fru Choklad sa…
Tja det är det här som skiljer agnarna från vetet. Även med halvtaskig kvalité lyckas du få till en ursnygg make.
Sminkan sa…
Jag micrr så det kokar ett tag. Tror nog det är hett nog. Sen stoppar jag in burken i frysen drekt efter så det stelnar igen om stiftet varit härsket. Glömde skriva det. Då blir det grynigt ibland. Om jag bara smälter ner det i micron blir det inte grynigt alls.
marinamake sa…
Marie! Tack! Ohh, ska genast kolla in din blogg!

Sminkjante! Japp!

Inthemake! Jaaa, shoppa sig lycklig ;-). Tack, tack!

Fru Choklad! *rodnar*

Sminkan! Ok, om det verkligen kokar måste det ju ha kommit upp i rätt temp. Okej, så frysen gör det grynigt?

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise