Lärarjobbet kirrat!

Jaha, i vilken ände ska jag börja idag då... hann inte göra nåt inlägg igår, för jag kom hem så sent att det bara var att lägga sig. Jag testade de gröna skuggorna igår från Lidl, det var ingen hit, men jag ska ge dem en chans för det jag satte på mig på morgonen fick jag tvätta av mig när jag kom till skolan vid niotiden, för att jag fick ställa upp som modell så att läraren kunde dema en dragqueen-sminkning. När jag sen sminkade på mig igen efter att ha tvättat av mig dragqueenen så var jag så känslig i runt ögonen så att tårarna rann, och därmed sminket, plus att jag inte hade min primer med mig osv, så det var bara geggamoja av alltihopa. Alltså de gröna skuggorna måste få en ny chans! Läppsitftet från Lidl hade jag också. Det var helt OK faktiskt. Mjukt, sitter bra och flyter inte iväg och så doftar det gott av bär.
Ni skulle sett mig som dragqueen! Jag har en par dåliga bilder i mobilen, men har inte listat ut hur man för över till datorn, hittar inte sladden och gubben är inte hemma... ska se om jag kan fixa nån annan dag.
Hur som helst så fick jag igår besked om att jag får bli lärare på skolan, så någon gång i mitten på januari kommer jag att vara ansvarig för en kvällsgrupp en gång i veckan, tjoho! Det ska bli så kul och jag känner mig lite stolt att jag blir betrodd att faktiskt utbilda andra!
Idag testade jag de grå skuggorna från Lidl, var noga med att göra ett bra underarbete för att se hur de går att få dem att sitta. Jag är positivt överaskad ur den synvinkeln att de inte lagt sig i veck eller så. Däremot så är de inte jättepigmenterade, vilket jag inte gillar. Men de är helt OK till vardags eller om man gillar att ha färgstyrkan lite svagare.Skuggorna är som sagt Lidls "Suhada", Silver/Graphite. Som highlighter har jag använt MUS Satin. Eyeliner är IsaDoras Fine Liner Eye Stylo, Carbon Black. Jag försöker ju hitta en riktigt svart eyeliner, som inte grånar när den torkar. Det här är nog den svartaste jag hittat hittills. Jag har dessutom lagt längs med den svarta, en glittereyeliner från Nouba. Det är ju piglörda! Då måste man väl få glittra lite!Som bas för skuggorna har jag använt Color Definer Waterproof shadow stick från Maybelline, jag tror att det är det metalliska i den som skiner igenom på den ljusa grå skuggan för den är inte så metallisk av sig själv. Bara positivt tycker jag!

Sen fick jag inte nog av glitter utan lade även lite Lash Diamonds från IsaDora på toppen av fransarna, mer glamour åt folket! Som vanligt totalt omöjligt att fånga glitter med kameran. Försökte knäppa i alla de vinklar men vet inte om jag lyckades nåt bättre??


Om ni klickar på den här bilden tror jag att ni möjligen kan se att det glittrar lite i toppen av mina fransar, eller...? Om inte annat så ser ni att min kajal har kladdat av sig på slemhinnan där uppe, he he.Munnen är ett av de läppstift som jag beställde från Kicki.be, Milanis Merry Go Red 35. Det är ett helt okej stift tycker jag. Det är mjukt och följsamt, täcker bra och sitter länge, och det flyter inte ut. Det enda negativa är att det är ganska parfymerat i en för munnen helt onaturlig,väldigt tvålig doft. Det doftar mer om stiftet än vad det känns när man har det på sig, men när jag torkade av mig det och råkade få in lite i munnen smakade det tvål, usch! Jag kommer att använda det ändå, för det var så pass bra att jag inte bryr mig om doften.
Apropå Kicki.be så hade jag fått ytterligare ett mail från dem igår. Det stift jag beställt som var härsket råkade på att vara det sista dom hade, och han erbjöd mig ett annat stift eller pengarna tillbaka. Jag valde ett annat stift. Man kan ju undra om det verkligen var det sista eller om det är så att resten också är dåliga, eftersom även Sminkan fått exakt lika stift som också luktade illa och var konstigt i konsistensen. Det lär vi aldrig få veta... bra service tycker jag dom har hur som helst!

Jag ska defenitivt testa Sminkans trix att micra stiftet, för det är ju en fullständigt übercool färg!

Jaha det var alles från mig idag, jag ska ta ett djupt andetag inför morgondagen, ska upp på morgonen och ha samtal med skolsköterskan för min yngsta (standardsamtal, inge allvarligt), in till sminkskolan, tillbaka till jobbet, sen till barnens skola och kolla in 6-åringarnas lussetåg, tillbaka till jobbet och sen får jag äntligen åka hem... då är jag medvetslös som vanligt...
Sminka lugnt!

Kommentarer

Unknown sa…
Grattis till lärartiteln!
Det knallröda läppstiftet ser riktigt smarrigt ut, har en fin lyster. Och snygg färg på dig!
Bitte sa…
Roligt att höra att du blev godkänd. Jag tvivlade inte en sekund.

Dragqueen bilderna är ett måste. De vill jag gärna se.
Anonym sa…
Grattis grattis! :)

Jag vill också jättegärna se dragqueenbilderna! :D

Jag tyckte skuggorna såg bra ut på dig i alla fall, även fast dom inte var så pigmentrika, du fick till det bra!
Anonym sa…
grattis till lärarjobbet! :D Vad kul att du fått det! Snyggt du fick till mejken, nu blev jag lite sugen på att kika på lidls smink... :P
Sminkan sa…
Grattis och otroligt snygg make up!
Anonym sa…
Kul att det gick vägen med skolan! Dragqueen låter kul... Dessutom så är din sminkning på bilderna urtjusig, underbar röd färg!
marinamake sa…
Marie! Tack, tack och tack!!

Sminkjante! Tack! Ska försöka fixa lite dragqueen, de är av väldigt dålig kvalite dock.

Marybeth!Jodå skuggorna blev ok, de duger!

Fakelashes! Tja, det är ju billigt så att det förslår!

Sminkan! Tack!

Emma P! Japp! Skolan ska bli jättekul! Den röda är superläcker!
Anonym sa…
Grattis till jobbet ;) Va roooligt! Läppstiftet va verkligen ursnyggt...Lidl-sminket är verkligen inte illa för det priset måste jag säga. Men för oss överkräsna så är det klart att jag hade gärna sett kraftigare pigmentering, men man kan ju inte få allt ;)
Fru Choklad sa…
Stort Grattis till lärartiteln. Underbar färg på läpparna idag! Hoppas verkligen att du visar lite dragqueenbilder. Det gör inget om kvalitén inte är på topp.
marinamake sa…
Fru Choklad! Tack, tack! Ska se om jag får till några dragqueenbilder...

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise