29 juli 2011

Lek med smink

Vi hade inget särskilt för oss i eftermiddags... jag och min mellandotter. Hon har tjatat länge på mig att jag ska göra en sminkning på henne, det har inte blivit av men nu satt vi här och hade inget annat för oss så då passade vi på.
Detta är väl ingen sminkning som är okej på en tolvåring i vanliga fall tycker jag, för vuxet men vi satt ju bara här hemma och lekte så jag tyckte det var okej då. Hon var lite mallig när jag var färdig för hon såg nog hur snygg hon blev (tycker iallafall jag...).
Jag skulle dö för att ha hennes ögonfransar, de är så långa att det nästan är svårt att måla dem, för de tar i under ögonbrynet. Inte har hon ärvt dem av mig iallafall...


Nu ikväll när hon sminkat av sig kom hon till mig och sa; "Kolla mamma, nu har jag tagit bort sminket... nu är det jag igen".


6 kommentarer:

P'ssion Emelie sa...

Tycker hon är jättefin :)

marinamake sa...

Pssion Emelie! Tack! Det tyckte ju jag med, men jag är ju mamman...;-) !

Sminkan sa...

Vad fin hon blev! Jättesöt dotter!

roxcat sa...

Vad fint det blev, men jag är säker på att hon är lika fin utan sminket också!

Emma P sa...

Hon blev jättefin och söt! Och vika fransar!:)

marinamake sa...

Sminkan! Jaa visst blev hon fin! Tack!

Roxcat! Jaa det så klart att hon är söt utan smink med, i den åldern är väl naturligt sötast tycker jag nog ändå, även fast hon blev superfin.

Emma P! Tack! Tja, hon har fransar och naglar så man kan dö för dem... det har hon inte ärvt från mig iallafall :-(

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...