11 februari 2019

Känsliga läsare kan sluta titta nu...

Okej, så kom min jobblördag. Jag var sååå risig, men jag tänkte fortfarande att jag får bita ihop och åka iväg. Det tog tre timmar sen gick det inte längre. Fick sätta mig och åka hem igen. Somnade på soffan i samma sekund jag kom innanför dörren och fått av mig kläderna. Orkade inte ens tvätta av mig sminket. Vaknade några timmar senare och mitt ena ögat var helt igenmurat. Tvättade mig, gick och la mig i sängen, slocknade igen.

Klockan sex på söndagsmorgonen vaknade jag efter att ha hostat mig igenom hela natten och kämpat med en sprängande huvudvärk. Jag kände att ögat var igenklistrat och det är så obehagligt att jag gick upp för att tvätta av mig lite. Gissa om jag fick en chock när jag såg mig i spegeln. Inte så mycket för gegget kanske, men jag var såååå otroligt svullen runt ögat. Hälften syns inte på bilden. Bulan ovanpå ögonlocket var stor som en vindruva och stack liksom ut utanför förbi ögonfransarna och ögonlocket. Herrejisses.





Tjusigt va??


Nåja, det var ju lördag, och jag släpade mig till jobbet och gjorde så klart en sminkning innan jag drog. Kan ju inte nog understryka hur oinspirerad jag kände mig. Slängde ihop en sotning, fort och enkelt innan jag drog.



Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Samtliga skuggor från Linda Hallberg Infinity Deep palette:
Light Year
Umbra
Fornax
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Highlighter Powder från HM.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Läppglans: en blandning av Gosh On Stage Cool Lip Jam 100 och Pierre René Sweet Berry Gloss 01.



Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 015 Porcelaine från Loreal.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight: Highlighter Powder från HM.
Blush: Powder Blush 08 Tea Rose från Milani.



Man ser på bilden tycker jag att jag är glansig på ögonen. Mådde inte alls bra, men släpade mig iväg som sagt en kort stund innan jag fick ge upp och åka hem. Låg helt borta hela dagen igår söndag, orkade absolut ingenting och bara sov och sov.  Nu i morse ringde jag till vårdcentralen och fick komma på eftermiddagen, bihåleinflammation, ögoninfektion, öroninflammation och uppe på det så klart en jävligt irriterande hosta och så klart skallebank som heter duga. Japp, men det som inte dödar en stärker en ju säger dom som vet!

Inga kommentarer:

Her Royal Highness Palette - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Dags att filma den andra paletten jag fick från Saints Angels Sinners. Hon skickade mig ju två och den andra filmade jag med igår.  Her Roya...