12 september 2024

The Botanical Palette - Beauty Bay

Okej, så det har varit lite tystnad från mig här i några dagar. Jag kan nog inte med ord beskriva hur jävla arg och irriterad jag är. Ursäkta språket. Jag har vid flera tillfällen varit på väg att börja gråta.  Varför? Jag har skaffat en ny telefon... och hur jävla pissigt kan ens liv bli pga en sån sak?? Okej så nu pratar jag om mitt "sminkliv". Jag kan för mitt liv inte få telefonen att fungera som jag vill att den ska. Jag använder mig av diverse appar, dropbox och annat för att göra mina instainlägg, videor för youtube osv. INGET vill fungera. Plus att bilderna som jag tar med den nya mobilen  ser ut som skit. Det funkar inte att ladda upp bilder till dropbox, så jag kan inte redigera och lägga upp bilder här. Har med stor möda fått till nedanstående, måndagens look. Men jag har ju sminkningar från hela vecka som ligger och väntar... jag får inte till det. Jävla skittelefon. Min gamla är en Huawei som jag har haft i drygt sex år. Funkar hur bra som helst. Den nya är en Iphone 12. Jävla skittelefon... igen. Jag hade lätt skaffat en ny Huawei igen om de hade funnits, men det gör det ju inte längre. Hade iphone tidigare så jag tänkte att jag går väl tillbaka till det då. Ångrar mig bittert. Det var inget fel på min gamla men jag tänkte att den är så gammal att snart brakar den och baksidan är spräckt. Vill inte lägga pengar på en ny baksida för då kan man väl ge sig att det ger upp. Men nu funderar jag på att flytta tillbaka simkortet till den gamla telefonen.  ARG är bara förnamnet!

Jag lyckas tex inte lägga upp bilderna på paletten som jag använt, brukar ju lägga de bilderna överst i inlägget men det går inte. När bilden laddas upp är det bara en varningstriangel som dyker upp istället. Får försöka fixa det med gamla telefonen senare.

I alla fall så har jag använt den senaste paletten från Beauty Bay. The Botanical Palette.





Ja! Jag fick till det... bilderna på paletten tagna med gamla telefonen ett dygne efter att jag la upp det här inlägget.

The Botanical Palette från Beauty Bay.







Bas för skuggorna: Neutral Eye Base från Kiko Milano.
Skuggor från Botanical Paletten:
Längs brynbenet ovan globlinjen: Seamoss.
Yttre vrån: Clay.
Över rörliga delen av ögonlocket: Fall.
Highlight i inre vrån: Savanna.
Skugga från MAC Cosmetics:
Dutt i yttre vrån: Carbon.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack.
Mascara: the Banger Mascara från Makeup Mekka.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.





Läppglans Main Character från FiftyFifty Makeup. Märket finns inte var längre.



Primer: Konscious Vegan Face Primer and Serum från Kiko Milano.
Bas: Skin Silk Luminous Serum Fondation F3 från Makeup Revolution.
Puder: Dermablend Setting Powder från Vichy.
Bronzer: Silky Smooth Bronzer från MCoBeauty.
Highlight: Stockholm Midnight Sun från Nomad Cosmetics.
Blush: Posh från Make Up Store.




Jag hoppas snart jag är tillbaka, vi får se hur det går. Vi får dessutom besök över helgen så jag vet inte hur jag kommer ha tid. Min yngsta's pojkvän är ju från Italien och i helgen kommer hans föräldrar hit för att hälsa på. Roligt och pirrigt. Wish me luck!

Inga kommentarer:

Abscission Palette - Arttitude Cosmetics

Så var det äntligen fredag. Den här veckan har känts så himla lång. Jag visste inte hur fort jag skulle ta mig hem...  I morse använde jag e...