06 februari 2022

VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Så jag skulle göra en look idag som skulle vara lite Valentine's inspirerad. Använde en palett från Arttitude Cosmetics, för den innehåller lite rosa färger. Tänkte att jag då också skulle använda ett par lösögonfransar som jag har från samma märke, aldrig använda. Och återigen... jag får KÄMPA för att få dit fransarna och helst ska det se bra ut också. Fy fasiken, det tar mig en halvtimme varje gång. Med de här lösfransara följde en eyeliner som samtidigt är ett franslim. Man bara gör en eyeliner och sen ska fransarna fästas på den. Funkade inte för mig. Jag tror jag lade på den där eyelinern säkert fem, sex gånger det gick inte ändå. Fick ta till vanligt franslim till slut. Och vad händer då... jo jag smetar franslim typ överallt. Råkade kleta in lite i en ögonbrynet, på själva lösfransarna osv osv. Suck! Jag kommer aldrig att lära mig. Nåja jag fick väl dit dem hjälpligt till slut. 

I allafall så gjorde jag en Valentine aktig look därför att efteråt skulle jag filma en video för YT kanalen där jag visar alla paletter jag har som jag anser vara Valentine aktiga i färgerna, dvs rosa och röd. Så där satt jag och spelade in, med mina fransar på sniskan, kladdig och kletig med lim lite här och var ha ha!




The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics.






Bas för skuggorna: Neutral Eye Base från Kiko Milano.
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Influencer.
I globlinjen: VIP.
Yttre vrån: Boss och Executive.
Mitt på ögonlocket: Celebrity.
Inre tredjedelen av ögonlocket: Mogul.
Highlight i inre vrån: Star.
Eyeliner: Cake It! Liner Honour från Arttitude Cosmetics.
Lösögonfransar: Eternity från Arttitude Cosmetics.
Mascara: Lash Princess False Lash Effect Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: Legacy från Arttitude Cosmetics.



Primer: Illuminator från Kicks.
Bas: All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation 2.0 från Urban Decay.
Puder: Loose Powder Shaker Porcelain från 183 Days by trend IT UP.
Bronzer: Dream SunGlow Bronzer 03 Bronze från Maybelline.
Highlight: Iced Out från BH Cosmetics Aprés In Aspen Palette.
Blush: från BH Cosmetics Vanilla Cherry Truffle Blush Palette.



Så har jag tagit mig igenom helgen utan några större smärtproblem, bara väldigt trött och mycket huvudvärk, men det är ju standard, så det räknar jag inte ens. Har ju knappt jobbat senaste veckan. Tänkte ju så klart jobba i morgon. Vad händer då? Inom loppet av en halvtimme nu ikväll, så börjar min högra axel brinna och svida och göra ont som fasen när jag rör armen. Om det blossar upp värre kommer jag vara körd i morgon igen, fy fanken vad trött jag blir. Vi får se i morgonbitti hur det verkar. 

Ses i morrn!

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...