13 september 2021

The Autumn Palette - Fifty/Fifty Makeup

Detta är en look som kommer upp på min kanal snart, är inte uppe ännu med andra ord. En prenumerant som önskade se en look med den här paletten efter att jag gjort min Eyeshadow Palette collection video med det här märket. Den här looken har jag fått göra två gånger... först igår, då glömde jag att fota helhetsbilden. Kom på att jag glömt det efter att jag tvättat av mig. Tog dock närbilderna. Så för att få helhetsbilden fick jag göra samma sminkning igen innan jag for till jobbet i morse.

Så, ögon och mun fotade igår, helhetsbilderna i morse. Lika sminkningar.



The Autumn Palette - Fifty/Fifty Makeup






Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Poison
Blood Moon
Hallow's Eve
Maize
Gourd
Highlight i inre vrån: från Revolution Makeup's SophX Highlighter Palette.
Eyeliner: Cake It! Duo Chrome Liner Obsessions från Arttitude Cosmetics.
 Mascara: Bambi Oversized Eye från Loreal.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: Ultra Matte Lipstick Chocolate från Mellow.



Primer: Photo Finish Smooth & Blur Primer från Smashbox.
Bas: Even Better Foundation Linen 24 från Clinique.
Puder: Loose Setting Powder Vanilla från Anastasia Beverly Hills.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: från Revolution Makeup SophX Highlighter Palette.
Blush: från BH Cosmetics Chocolate Marshmallow Truffle Palette.
Setting Spray: Face Mist från Make Up Store.



Så, idag har jag varit på gymmet. Jag tänkte säga för första gången i mitt liv. Men det är det ju faktiskt inte. Har gjort mina tappra försök igenom åren. Har alltid tycket att det är så fruktansvärt skittråkigt. Men, nu har jag fått motion utskrivet på recept av psykologen och i och med det en kontakt med en coach på gymmet. Så idag har jag varit där, vi har lagt upp ett program för mig, för mina axlar och rygg. Jag har betalat för ett tremånaderskort och om jag inte dyker upp ca 2 gånger i veckan så kommer coachen ringa mig och undra hur det går... Ingen återvändo. Nu måste jag försöka ta tag i mitt liv, kan inte gå omkring och ha ont överallt och känna att jag är så jäkla otränad. Jag orkar ju för fanken ingenting. Så, jag tränade en runda efter att hon gått igenom allt med mig. Så nu sitter jag här i soffan och känner hur jag blir mer och mer mör vartefter timmarna går ha ha, kommer nog ha rejäl träningsvärk i morgon. Men, det är bra. På onsdag ska jag dit igen. Wish me luck!

Inga kommentarer:

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...