31 augusti 2021

584 Dance Club - Dance Legend

För några veckor sedan damp det plötsligt ner ett litet paket i min brevlåda. Jag väntade inte på något paket och jag kände inte igen handstilen på paketet heller. Fattade ingenting. Öppnade och i paketet låg det här nagellacket. På lappen som låg i stod det att "det här lacket får det bättre hos dig, enjoy" - typ. 

Jag hade ett tag innan detta kommenterat en tjej på Insta att jag tycket färgen var så snygg på lacket som hon lade upp på bild på sitt konto. Och vips så låg lacket i min brevlåda! 

Såå himla gulligt gjort. Jag känner henne inte alls, men hon känner Emelie som jag ju har mera kontakt med och faktiskt har träffat tre gånger i verkligheten. Det var helt nyligen som jag ens förstod att de två kände varandra, och jag hade ingen aning om att hon luskat reda på min adress och skickat lacket. Misstänker att Emelie haft ett finger med i spelet.

Hur som helst så är det här ett ryskt märke, hade aldrig hört talas om det. Men jag älskar färgen!



584 Dance Club från Dance Legend.






 

Inga kommentarer:

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...