26 april 2021

Smokey Palette - Coastal Scents

När det gäller mitt smink är jag en samlare, hoarder. Slänger aldrig någonting om det inte luktar illa  eller har ändrat konsistens. När det kommer till ögonskuggspaletter så händer ju inte det i första taget och jag har i princip allt jag någonsin skaffat kvar. Jag har länge tänkt att jag borde rensa och och kasta en del av alla mina gamla paletter, men näe... det tar emot. 

Så började jag ju använda det här hjulet som slumpmässigt spinner fram en palett. Har inte använt den så många gånger men har fått en del äldre paletter när jag försökt. Så även idag. Nedanstående palett har jag inte använt på flera år. 

När jag satt där så kände jag plötsligt att; vad är det jag håller på med?? Jag har så mycket nytt av varierande grad. Bättre kvalité, roligare färger och texturer. Varför ska jag slösa tid och sminktillfällen med att använda gammalt skräp som jag egentligen inte är sugen på att använda. 

Så äntligen fick jag ett ryck och rensade bort i alla fall en del. Fyllde typ en systembolagskasse med bara gamla paletter. Kändes faktiskt skönt! 

Så, nedanstående palett ser ni inte mera!





Smokey Palette från Coastal Scents.






Bas för skuggorna: Shadow Insurance samt Glitter Glue båda från Too Faced.
Samtliga skuggor från Coastal Scents Smokey Palette, inga namn på skuggorna.
Glitter i globlinjen: Glitter liner 10 Silver Sparkles från IsaDora.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Galactic Purple från Fifty/Fifty Makeup.
Eyeliner: Cake Eyeliner Black från Make Up Store.
Mascara: Lashes To Kill No Panda Eyes från Catrice.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.
 



NYX Liquid Suede Cream Lipstick Amethyst.



Primer: Keep Me Matte från Catrice,
Bas: HD Liquid Coverage Foundation  030 Sand Beige från Catrice.
Puder: Loose Powder Shaker Porcelaine från 183 Days by trend IT UP.
Bronzer: Dream SunGlow Bronzer 03 Bronze från Maybelline.
Highlight: Galactic Purple från Fifty/Fifty Makeup.
Blush: Blush Ombre Vintage Grape från MAC.



 

Annars så har jag idag fått en sån där blodtrycksmätarapparat på mig idag, ska mäta i 24 timmar så den ska jag sova med i natt. Har också fått en ny sån där smärtattack som jag brukar få. På nytt ställe den här gången. I vänster underarm, kan inte använda den alls. Allt detta har jag skrivit med höger pekfinger, jag som är van att använda alla tio fingrarna... Har tagit en evighet. Smärtan i armen om jag försöker röra den är helvetisk. Blir illamående och kallsvettig. Det kommer väl från diskbråcket i nacken antar jag. Så nu ska jag ta en värktablett och krypa till kojs med min blodtrycksapparat. 

Natti!

Inga kommentarer:

Red Dragon Palette / Humming Bird Palette - Odens Eye Cosmetics.

Hade galet svårt att bestämma mig i morse, trött som attan och jag har en förmåga att bli sittande och pilla på telefonen istället för att s...