15 april 2021

Morphe Brushes Jaclyn Hill Vol. II Palette

Idag så bestämde jag mig för att snurra på hjulet igen. Den här gången fick jag ju upp en roligare palett att jobba med. Så jag bestämde att jag kör på den. The Morphe Brushes Jaclyn Hill Vol. II Palette. Färgglad och bra, precis som jag vill ha det.

Blev dock inte så nöjd med själva sminkningen. Men det var mitt eget fel. Försökte sväva ut lite och jag är ju världssämst på det. Borde hålla mig till att göra mina standardsminkningar. Men ja ja, man måste ju försöka ibland.





Morphe Brushes Jaclyn Hill Vol. II Palette






Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Not My Journey
Lolli Mama
Good Place
A Moment
I'm In It
Therapy Sesh
Certified
Highlight i inre vrån: Luna från Anastasia Beverly Hills Aurora Palette.
Glitter längs globlinjen: Glitter Liner 10 Silver Sparkles från IsaDora.
Eyeliner: Superliner Ultra Precision från Loreal.
Mascara: the Colossal från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Glitter Storm Lipstick Elektra från Ciaté London.



Primer: Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer från Too Faced.
Bas: Bareskin Pure Brightening Serum Foundation Bare Shell 02 från bareMinerals.
Puder: Loose Powder Shaker Porcelaine från 183 Days by trend IT UP.
Bronzer: Mega Glow Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Highlight: Spectra från Anastasia Beverly Hills Aurora Palette.
Blush: Full Of Joy från MAC.
Mist: Perfect Finish Face Mist från Kicks.



 

Annars så skulle jag ju till doktorn idag igen. Var där i måndags och fick i tisdags ett sms om en bokad tid som idag. Jag fattade ingenting. Hade tid kvart i ett enligt sms:et. Åker dit men ingången är stängd och låst. Två andra tanter stod också och väntade, dök upp en till tjej och alla var lika förvånade. Kom en personal gående över parkeringen så en av tanterna frågar henne och hon säger att det är lunchstängt. Lunchstängt?? Sen när är det lunchstängt på en vårdcentral?? Öppnar klockan ett sa den där personalen... men va? jag har ju en bokad tid kvart i! Jag börjar känna att det är nåt fel med min bokning. Väntar kvar för att gå in till receptionen och fråga. Så klart hade jag ingen tid, det var nåt konstigt med deras bokningssystem som gjorde att det blivit nåt konstigt med det där sms:et jag fick. 

Hur som helst så ringde läkaren upp mig en stund efter att jag kommit tillbaka hem. Han har inte fått alla provsvaren ännu men blodproven såg bra ut i alla fall. Han sjukskrev mig i ytterigare två veckor från och med måndag. Ska ha ytterligare koll på blodtrycket som ju var alldeles för högt. Vi har en egen mätarapparat här hemma så jag ska göra 10 mätningar vid olika tider på dygnet i två dagar och meddela snittet till läkaren. Tja så en massa strul... orkar inte. 

Ses i morrn!


Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...