22 februari 2021

Frost Me Mauve - Lyko

Det har varit extremt dåligt med lackningar på sistone. Det här är bara min andra sedan i julas. Har tappat sugen helt när naglarna är så dåliga. 

Jag har faktiskt köpt collagenpulver som jag tar varje morgon, ska vara bra för hår, hud och naglar. Min chef tar det och det var när jag reagerade på att hon fått så långa naglar och hon berättade att det var collagen som jag blev sugen på att testa, så jag beställde. Tyvärr är det vansinnigt äckligt... har stora problem varje morgon att få i mig det. Smakar som det luktar i en ladugård, ko. Det kommer ju från ko, så det är väl inte konstigt. Men smaken i munnen.... hög kräkfaktor. Vi får se om det är värt mödan, läre väl ta ett tag om och när det syns på naglarna. Men med min vanliga otur så händer det väl ingenting. Vi får se.

Hur som helst så är det är mitt sista lack av de fem jag köpte från Lyko någon gång i typ somras/höstas när det nu var. De säljer 5 för 99 kr. Eller de gjorde då i alla fall. Tror jag har använt alla nu. 



Frost Me Mauve - Lyko.





 

Inga kommentarer:

Juvia's Place

Tröttare än tåget i morse... var tvungen att kliva upp liiite tidigare än normal för att vi skulle börja lite tidigare på jobbet. Fokusvecka...