31 augusti 2020

Yasmin - Myali Beauty

Så blev det äntligen läge att testa min andra nya palett från Myali Beauty (f.d. Blush Tribe). Den andra har jag redan testat men inte denna, Yasmin, heter den här. Superfin, färgglad och med lite dragning hösttoner ändå i färgerna. Åtminstone så som jag ser det. Blir perfekt under hösten.



The Yasmin Palette - MyaliBeauty







Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene samt Glitter Primer från NYX.
Under brynet: Vanilla från MAC.
Samtliga övriga skuggor från Yasmin Paletten.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Zatoon.
I globlinjen: Red Kite och Trunk.
Yttre vrån: Nosheen.
Över rörliga delen av ögonlocket: Munaza samt glitter Ballerina Dream från Coastal Scents.
Highlight i inre vrån: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Cloud 9.
Eyeliner: Fluidline Dark Envy från MAC.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence på övre fransraden. Miss Manga Punky Mega Volume Mascara Green från Loreal på undre fransraden.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppstift: Color Riche 328 Brillant de Rose från Loreal.





Primer: Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: 10HR Wear perfection foundation 22 Clair Light från Sephora.
Puder: Egen blandning.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlighter: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Cloud 9.
Blush: från Freedom Makeup's Pro Blush & Highlight Palette.
Mist: Infallible Fixing Mist från Loreal.


Ledig måndag idag... jag går här mest och skrotar. Trött och fick plötsligt problem med mitt vänstra knä från ingenstans. Hade tänkt ta en jobbingrunda, men det gör så ont så att jag tror inte jag klarar att springa. Vet inte som hände riktigt... eller det var ju inget som hände. Satt i soffan igårkväll precis som vanligt, sprang upp och ner flera gånger utan att jag märkte någonting. Så till slut när jag reser mig för att gå och borsta tänderna innan jag skulle lägga mig så gör det plötsligt ont alldeles till vänster om knäskålen, lite som om att man suttit i samma ställning för länge och det är lite ont innan man kommer igång, bara det att det går inte över. Tänkte inte mer på det och gick och lade mig. Men jag har haft problem hela natten. Har haft problem att vända mig om i sängen. Gör inte ont att ha knät böjt, inte heller utsträckt, men att böja gör ont, ganska ordentligt. Så när jag går så gör det alltså ont, när jag sitter stilla gnolar det lite, känns att det är något där. Gubben tror jag fått en inflammation, men kan det verkligen komma så där tvärt och plötsligt från ingenstans?? Ja ja, det är väl bara att skrota kärringen.

Inga kommentarer:

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...