30 augusti 2020

Night & Day Palette - Revolution Pro

Jaha nu ligger jag efter här. Har haft strul med datorn. Eller snarare var det så att vi har äntligen fått fiber inkopplad i huset. Men så klart vill inte min dator ha täckning, eller av och till så tappar jag nätet. Min dator krånglade med det även innan vi fick fiber, så det är väl datorn inte nåt annat det är fel på. Så, vi gjorde en fabriksåterställning av datorn... Då förlorar man ju allt man ha på datorn. Jag är ju allt annat än ett tekniskt geni så jag har svurit ve och förbannelse för att få tillbaka min dropbox, där jag laddar upp alla bilder osv. Var på väg att ge upp, men så, fick jag till det till slut. Kände mig riktigt stolt! Utan det där blir det inget bloggande och i och med det får jag inte heller till mitt Instagramfixande. Men nu så... 

Jag har en palett som jag köpte i våras någon gång... den har legat i min låda sedan dess, för jag tyckte den var lite för murrig/höstig för våren/sommaren. Plus att jag har haft annat som känts roligare att använda. Detta är en palett som jag hittade på Normal och det är ju Revolution Pro, budgetmärke som kan vara superbra ibland och lite sämre ibland. 

Den här sminkningen creasade hejdlöst innan halva dagen har gått. Jag dock inte säker på om det är skuggornas fel egentligen. Kan vara basen under eller faktiskt glittret som jag pressade ovanpå. Binder'n i glittret kanske inte funkar ihop vad vet jag, men det såg inte tjusigt ut innan dagen var slut.

Vilken tur att det bara är smink... går att tvätta av!

Hur som helst, paletten heter som ni ser Night and Day och är från Revolution Pro. Nu testade jag bara tre av skuggorna i den här sminkningen så jag kan väl inte riktigt uttala mig om hur den är för resten. Har hört någon säga att de matta är så där, men att skimriga är riktigt bra. Får testa den lite mera.











Bas för skuggorna: 24 Hour Photo Finish Shadow Primer från Smashbox.
Under brynet: Vanilla från MAC.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Paved från Night and Day Paletten.
Över hela rörliga delen av ögonlocket: Mid Night från samma palett som ovan.
Highlight i inre vrån: Pearlised från samma palett som ovan.
Glitter över hela rörliga delen av ögonlocket: Glitter-y Eye Quad Blue Pearl från Pixie By Petra.
Eyeliner: Fat Liquid Eyeliner från Eyeko.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills




Velvet Matte Liptint Chocolate Mint från Viva la Diva.



Primer: Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation 22 Clair Light från Sephora.
Puder: egen blandning.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight: Space Age Highlighter Sky Walker från Kaleidos Makeup.
Blush: Tutti Frutti Fruit Cocktail Blush Duo Plumagranate från Too Faced.
Mist: Infallible Fixing Mist från Loreal.



 

Äntligen är jobbarhelgen över, sovmorgon!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...