01 juli 2020

Somrigt med Blush Tribe

Gårdagens smink, var så trött och datorn var så seg att jag fick inte upp det här igårkväll. Nu sitter jag här på onsdagförmiddag och gör det istället. Ledig dag. Gubben, som fortfarande är sjukskriven, och jag ska gå en promenad. Lagom varmt för det. Har fått lite nya grejor så jag gör nog en sminkning senare i eftermiddag.

Blev lite pastelligt, eller snarare, somrigt kanske, igår. Blev inte så nöjd dock. Skarven mellan den skimriga och den lila i yttre vrån blev ful... men ja ja...






Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene samt Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Sun från Blush Tribe's Laila Paletten.
I globlinjen: Flame från Laila Paletten.
Yttre vrån: Rose och Japan från Laila Paletten.
Inre halvan av ögonlocket: Danielle från Blush Tribe's Pastel Tribe palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Highlighter Cloud 9.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppenna: Cosmo från Make Up Store.
Läppstift: Colorsensational 175 Pink Punch från Maybelline.



Primer: Strobe Glow Aspen från Make Up Store.
Bas: Soft Touch Foundation Milk från Make Up store.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Chocolate Soleil från Too Faced.
Highlight: Ofra Cosmetics Nikkie Tutorials Collab Highlighter Cloud 9.
Blush: Tutti Frutti Fruit Cocktail Blush Duo Plumagranate från Too Faced.
Mist: Makeup Fixer från Ofra Cosmetics.




Ses senare!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilken underbar färg på läppstift! Och ögonen är väldigt fina dom också. Härliga färger! Nån ful övergång m färger är nog bara du som ser.

I morse var jag sparsam med sminket, ingen bas, bara puder. Lite tightlining o en vattenfast mascara från Lidl jag ville prova igen. Den luktar skumt och är inte speciellt bra. Köpte den för att ha den som ”topping”, men det funkar sådär. Och den har luktat likadant hela tiden, så den är inte gammal. Maybelline Colossal luktar lite likadant tycker jag. Som Lash Stiletto dom hade för många år sedan. Jag såg väl inge vidare ut, snyggt var det inte. Men jag jobbade bara 7-9..... lönt liksom.

I måndags klippte jag lite på håret! Längden iaf, vågar inte klippa upp själv. Så det känns skönare i nacken, men jag har så mycket hår så jag vet inte riktigt hur jag ska sätta upp det nu. Nåja, lite kul får man ha.

Jag blir ledig på fredag, så jag får långledigt! Härligt!
Ha det gott! Kram

marinamake sa...

Åhh tack vad glad jag blir att du gillar! Läppstiftet är ett gammalt från Maybelline som jag haft i evigheter. Vet inte om det ens finns kvar i sortimentet. Tja, det är väl så att man är sin egen hårdaste kritiker. Man ser fel som kanske ingen annan lägger märke till...

Jag kommer ihåg att The Colossal luktar skumt... men de gör ju de, så det är nog normalt. Har haft flera av den sorten.

Klippte du dig själv?? Det skulle jag aldrig våga. Fast egentligen kanske jag borde, eftersom de ändå tar rakapparaten på 6 mm i hela min nacke, har bara lite längre uppepå huvudet... fast näe jag skulle nog inte se klok ut om jag försökte ha ha.Skulle ju ändå bli billigare ändå.

Jag hade jobbarhelg förra helgen.. 4 - 5:e, tyvärr får jag jobba helgen om två veckor igen, men det är det sista jag gör sen har jag 4 veckors semester. Eller fyra och en halv, för att bara för att jag måste jobba helgen innan får jag två dagar extra på slutet och de sammanfaller med lediga dagar så jag får nästan liksom fyra extra dar på det viset.

Ha det gott!
Kram

The Oceanic Palette - Ace Beauté

Så har helgen kommit och gått igen. Det går alltid alldeles för fort. I går blev inget smink för mig. Jag och mamma var ute i trädgården hel...