24 juni 2020

Juvia's Place

Jag klarade mig från att försova mig i morse... he he. De var ju skönt, inte kul att stressa. Nu har jag ju tur att gubben går hemma, inte för att jag vill att han ska vara sjukskriven, men han fixar och donar här hemma och jag får frukost serverad varje dag (som vi sitter i trädgården och äter) så det sparar jag ju tid på. Så himla skönt.

Det var ett tag sedan jag använde någon av mina paletter från Juvia's Place, så jag använde tre av dem i morse. Har två nya på gång också, har väntat över en månad så jag började nästan bli orolig att de försvunnit i transporten hit. Men igår fick jag meddelande från Postnord att betala in tull och moms, så det har jag gjort så nu borde de komma snart. Ser fram emot det.






Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay.
Skuggor från Juvia's Place The Zulu Palette och The Saharan II Palette. Inga namn på skuggorna.
I yttre vrån: Candace från The Warrior III palette (också Juvia's Place).
Glitter längs globlinjen: Heavy Metal Glitter Eyeliner Studio från Urban Decay.
Eyeliner: Ultra Precision Superliner Black från Loreal.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.




Melted Matte Longwear Lipstick Unicorn från Too Faced.



Primer: Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation 22 Clair Light från Sephora.
Puder: HD Baking & Setting Loose Powder Warm Ivory från Catrice.
Bronzer: från Smashbox Cali Contour Palette.
Highlight: Space Age Highlighter Ray Rider från Kaleidos Makeup.
Blush: Punch från Ofra Cosmetics Island Time Palette.
Mist: Infallible Fixing Mist från Loreal.




Tröttare än tåget är jag nu. Värmen i butiken suger fullständigt musten ur en. Vi hade närmare 30 grader i butiken på eftermiddagen. Dålig ventilation, så det är som att komma in i en ångbastu när man kommer utifrån. Vidrigt. Man blir helt slut. Dessutom var jag tvungen att ta bussen hem idag, finns inga tåg som passar när jag slutar halvsju. Den var så klart försenad med tjugo minuter, bara att stå i värmen och vänta, finns ingenstans att få skugga där. Hate it!

Så nu så, blir det till att lägga sig. Natti natti!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så härligt det låter med frukost serverad i trädgården! Och väldigt fina färger i sminkningen! Jag känner mer och mer för att leka med färger själv, vilket är lite typiskt nu när det är så mycket gräspollen och ögonen är irriterade. Dessutom ska vi börja 07.00 på jobb ett tag framöver, högt tryck, alla vill ha hjälp tidigt och lite personal. Så jobbmorgnar ett tag nu blir nog bara mascara...

marinamake sa...

Ja du, det är underbart... vi äter frukost och middag ute varje tillfälle som på nåt vis går, bara vädret tillåter. Det är så himla härligt. Och inte hel fel att få frukosten serverad varje morgon. Inte för att jag vill att gubben ska vara sjukskriven men det har sina fördelar. Vad kul att du vill leka med färger mer, det är så himla roligt! Jag har inga problem med pollen och sånt som tur är så det är ett bekymmer jag slipper. Måste vara irriterande! Fy fasiken jag skulle aldrig klara av att ha ett jobb där man börjar sju... hate it! Jag är inte en morgonmänniska! Jag gnäller för att vi måste börja 9.20 en gång i veckan när vi har morgonmöte... annars börjar jag för det mesta 09.50 eller ibland 11.00 . Å andra sidan kommer jag ju alltid hem sent på kvällen... inte roligt det heller. Jag borde nog inte jobba alls... jag är inte gjord för det... ha ha, pension ser jag fram emot!

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...